BDO Insight Day

De wereld ligt aan je voeten. Je hebt talent. Ambities. En de drive om het te gaan maken. Maar waar komen jouw talenten het best tot hun recht? En waar voel jij je écht op je plek? Ontdek het tijdens de BDO Insight Day!

Op donderdag 10 oktober 2019 bieden wij jou graag een nieuw perspectief op de start van jouw accountancy carrière. Tijdens de BDO Insight Day ontdek je zelf de waarde van, wat wij noemen, een kantoor met het beste van twee werelden: een wereldwijd kennisnetwerk én sterke regionale betrokkenheid.

Je kunt zelf kiezen met welk BDO-kantoor je kennis wilt maken: Alkmaar, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Eindhoven, Dordrecht, Groningen, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Rijswijk, Tilburg en Utrecht.

De BDO Insight Day is geen reguliere inhousedag of business course, zoals je misschien gewend bent. De Insight Day staat volledig in het teken van écht ervaren hoe het is om in de accountancy te werken. Je gaat dus ook écht mee naar een klant en zelf werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding van een ervaren BDO’er. We starten de dag bij het BDO-kantoor van jouw keuze. Hier word je samen met de andere studenten persoonlijk ontvangen door de partner en maak je kennis met de collega’s op de vestiging. Ook leer je jouw buddy alvast beter kennen en kom je meer te weten over de BDO organisatie.

Vervolgens is het tijd voor het echte werk. Jouw buddy neemt je mee naar zijn of haar team bij de klant. Hier kom je alles te weten over de klant, het controleproces en natuurlijk: de werkzaamheden. Onder begeleiding van jouw buddy ga je verschillende controles uitvoeren en in gesprek met de klant. Zo ervaar je optimaal hoe het is om bij BDO te werken. Vanuit de klant reis je aan het einde van de werkdag met je buddy door naar het restaurant in de regio. Hier ontmoet je de studenten en BDO collega’s van de andere vestigingen en sluiten we de dag gezamenlijk af met een heerlijk diner en valt er ook nog een prijs te winnen.

Het programma

  • Kennismaken BDO-kantoor naar keuze
  • Meewerken bij de klant
  • Afsluitend diner

Heb je vragen over de BDO Insight Day? Neem dan contact op met:

Wil jij écht ervaren hoe een werkdag als startend accountant bij BDO eruit ziet, de sfeer en cultuur binnen BDO proeven en inzicht krijgen in hoe BDO’ers met elkaar en met hun klant samenwerken? Ben jij 3e jaars bachelor- of masterstudent met interesse in Accountancy? Meld je dan aan voor de BDO Insight Day, de ideale combinatie van een meeloop- en inhousedag! Aanmelden kan tot en met maandag 23 september op: https://evenementenbdo.nl/bdo-insight-day/.

Partners