Heineken Pre-Graduate Program

Het Pre-Graduate Program is een unieke manier om HEINEKEN Nederland te leren kennen. Gedurende een periode van 6 weken werk jij samen met een groep getalenteerde studenten van de FSA, VSAE en ervaren HEINEKEN medewerkers aan een lopend Sustainability project, dat op korte termijn op de Nederlandse markt gelanceerd wordt. Op het einde zal je als groep met een advies moeten komen, dat je uiteindelijk aan een jury (bestaande uit o.a. Management Team Finance leden) zal presenteren. In het advies wordt jullie gevraagd om zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve aspecten van het project in kaart te brengen. Het advies zal vervolgens daadwerkelijk worden meegenomen in de implementatie van het echte project.

Tijdens deze dagen wordt je intensief begeleid door het HEINEKEN project team. Hierbij krijg je feedback over jouw rol in de projectgroep en ontvang je tips & tricks over hoe je jezelf kunt verbeteren op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak. Bovendien ontvang je na het succesvol afronden van het programma een testimonial vanuit HEINEKEN. Kortom, een geweldige ervaring en ideale kans om in korte tijd werkervaring op te doen in de FMCG industrie!

De interactiemomenten vinden plaats op 31 maart (Zoeterwoude), 7 april (Amsterdam) en 30 april (Amsterdam)*. 

Naast deze interactiemomenten zul je ongeveer 12 uur bezig zijn met dit programma verdeeld over de zes weken.

Enthousiast geworden? Zowel bachelor- als masterstudenten kunnen zich aanmelden voor dit programma, dit kan t/m 12 maart door jouw CV te mailen naar external@fsa.nl Daarnaast ontvangen wij graag naast je CV een (creatieve) motivatie over waarom jij dit project wilt doen. Dit mag bijvoorbeeld in de vorm van een motivatiebrief, filmpje of foto’s.