Hyperledger Hackfest

Binnen één dag blockchain leren toepassen?

Grijp je kans en volg de gratis training!

Wil je meer weten over het Hyperledger blockchain consortium van Linux Foundation en er direct mee aan de slag? Schrijf je dan nu in en bemachtig één van de plekken voor de Technical Introduction op 27 juni!

Ontdek de nieuwste blockchain ontwikkelingen
Sinds 2016 neemt ABN AMRO deel aan het Hyperledger consortium, een wereldwijd samenwerkingsverband van toonaangevende bedrijven, dat als doel heeft om een open-source blockchain platform te ontwikkelen. Periodiek organiseert het consortium het evenement Hackfest, waar de technische leiders de nieuwste inzichten delen en deze verwerken in de Hyperledger protocollen.

Ontmoet de wereldwijde community in Amsterdam
Van 27 tot 29 juni faciliteert ABN AMRO het Hyperledger Hackfest op de Gustav Mahlerlaan.

Op vrijdag 27 juni, speciaal ingericht als trainingsdag, start Linux met de Technical Introduction. Dat biedt jou als student de perfecte kans om de Hyperledger protocollen te leren kennen. Je sluit de dag af met je eerste code commit in een open source project!

Let op: De registratie staat wereldwijd open en is dus niet exclusief voor ABN AMRO. Wees er op tijd bij en schrijf je nu in voor deze training. De PR machine van Hyperledger start binnenkort en vol=vol!

Op zaterdag 28 en/of zondag 29 juni werkt de Technical Steering Committee het Hyperledger protocol verder uit. Tijdens de registratie kun je je ook voor deze dagen opgeven maar de training is uitsluitend op vrijdag 27 juni.

Partners