PWC Digital Speeddate Risk Assurance

Let’s date!

Dit is jouw blik in de toekomst! PwC wil kennis maken met jou! Tijdens deze unieke experience draait het om jou en om wat jij wilt weten. In een korte tijd zal je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie: van Associate tot en met Partner, zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat kun je verwachten?

In een korte tijd contact met verschillende mensen binnen onze organisatie: Associates, Seniors maar ook Directors en Partners. Zij zullen je meenemen in hun eigen verhaal en nemen de tijd om jou te helpen met wat jij wilt weten! Wij adviseren om je goed voor te bereiden om zoveel mogelijk uit het event te halen: zorg ervoor dat je een aantal vragen hebt voorbereid. Alle vragen kunnen en mogen dus wees creatief! Het event vindt plaats op donderdag 29 oktober 2020 tussen 15:00-16:30.

Wie ben jij?

Je bent bezig of net klaar met een WO-opleiding ((Bedrijfs-) Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Information Management, Informatica, Econometrie of Wiskunde of soortgelijke studies) en wilt erachter komen of het werken bij PwC bij jou past en meer weten over welke richtingen er zijn binnen Risk Assurance.

 

Meld je dan nu vóór maandag 26 oktober aan voor de digital speeddate via de pwc site. Ontdek zelf hoe het is om te werken bij PwC. Het event zal geheel virtueel plaatsvinden zodat jij vanuit huis toch meer te weten kan komen en al jouw vragen kan stellen!

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met  Daniëlle Menken via danielle.menken@pwc.com of +316 83 09 01 20

 

*Dutch only*

Participating companies