PWC Speeddate Digital Assurance Traineeship

Dit is jouw blik in de toekomst! PwC wil kennis maken met jou! Tijdens deze unieke experience draait het om jou en om wat jij wilt weten. In een korte tijd zal je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie.

De digitals zullen je meenemen in hun eigen verhaal en nemen de tijd om jou te helpen met wat jij wilt weten! Wij adviseren om je goed voor te bereiden om zoveel mogelijk uit het event te halen: zorg ervoor dat je een aantal vragen hebt voorbereid. Alle vragen kunnen en mogen dus wees creatief! Het event vindt plaats op dinsdag 9 juni 2020 tussen 15:30u -17:00u

Je bent bezig of net klaar met een WO-opleiding Accountancy, (Technische) Bedrijfskunde, Information Management, Informatica, Data Science of Econometrie en wilt erachter komen of het werken bij PwC bij jou past en meer weten over welke richtingen er zijn binnen het Digital Assurance Traineeship.

Meld je dan nu vóór maandag 8 juni aan voor de digital assurance speeddate via onze site. Ontdek zelf hoe het is om te werken bij PwC. Het event zal geheel virtueel plaatsvinden zodat jij vanuit huis toch meer te weten kan komen en al jouw vragen kan stellen!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Norbert Broekman via norbert.broekman@pwc.com of +316 22 82 73 46

 

*Dutch only*

Partners