Sloepevent

Vaar jij met ons mee over de Amsterdamse grachten?

Affiniteit met financiële cijfers én fusies & overnames (M&A)? Elke maand kun jij aan boord stappen en meevaren met SINCERIUS, door de Amsterdamse grachten! Tijdens een leerzame maar zeker ook gezellige middag, ontdek jij wat financiële due diligence inhoudt, wat er bij M&A komt kijken en maak je kennis met (een deel van) ons team.

Wat gaan we doen?

Je ontdekt wat financiële due diligence inhoudt en duikt samen met onze consultants de cijfers in. We laten je zien hoe we te werk gaan en laten je kennis maken met de tools en methodes die we gebruiken om altijd kwalitatief werk te leveren en constant de juiste verbanden te ontdekken. Wij gaan namelijk altijd verder waar anderen stoppen.

We starten serieus (zoals het hoort ;)) en gaan daarna verder met de écht belangrijke zaken: lekker varen door de Amsterdamse grachten met onze eigen sloep. Onderweg halen we pizza en drinken we bubbels. Zo maak je op een informele manier kennis met een gedeelte van het SINCERIUS team en proef je onze open en informele cultuur.

Programma

  • 15:00 uur Inloop bij ons op kantoor, aan de Nieuwe Achtergracht
  • 15:15 uur Introductie en kennismaking met SINCERIUS
  • 15:30 – 16:30 uur Aan de slag met een consultant
  • 16:30 tot …? uur de sloep in met een hapje, bubbels en varen maar!

Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan! Via www.sincerius.nl/nl/sloepevent/
Wil je nog meer weten? Kijk op www.werkenbijsincerius.nl of neem contact op met Naomi Smits (HR Advisor), voor vragen ook bereikbaar op smits@sincerius.nl.

Participating companies