Aegon

Over Aegon

Welkom op de bedrijfspagina van Aegon! Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Aegon is één van ’s werelds grootste beursgenoteerde verzekeraars en met meer dan twintig vestigingen zitten we over de hele wereld. Aegon is actief in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, en in opkomende landen als Brazilië, India en China.

De markt van de financiële dienstverlening verandert in hoog tempo. Om mee te gaan met deze veranderingen zijn we binnen Aegon bezig met een innovatieslag waarin we e-commerce, intelligence en technologie inzetten om klanten nog gerichter van dienst te kunnen zijn. Deze uitdagende ontwikkeling heeft al een aantal bijzondere start-ups opgeleverd, waaronder Kroodle, Knab en eyeOpen, maar deze digitale revolutie biedt nog veel meer kansen. Daar hebben we mensen voor nodig met passie en lef, talent dat zich wil verbinden en snel échte veranderingen kan realiseren.

Read more

Wat bieden we jou

We bieden een prettige en energieke werkomgeving aan waar ontwikkeling en groei centraal staat. Zo investeren wij ook in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en persoonlijke coaching. Binnen Aegon wordt er veel waarde gehecht aan collegialiteit en samenwerking. De sfeer wordt ervaren als open en dynamisch en eerlijkheid en oprechtheid wordt ontzettend gewaardeerd. We bieden jou daarnaast ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat willen we van jou

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten die open staan voor nieuwe uitdagingen. Iemand die initiatiefrijk is, oplossingsgericht denkt en, wanneer het moet, risico’s durft te nemen.

Heb je een (bijna) afgeronde Master in (Quantitative) Finance? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden (afstudeer)stages en startersfuncties aan op het gebied van asset management, pricing, controlling, reporting, auditing en nog veel meer!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Aegon? Kijk dan op werkenbijaegon.nl. Neem gerust contact met Anne van Busselen, Graduate Recruiter, op via Anne.vanbusselen@aegon.nl of bel naar 06-23792726.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Vacancies