Auren

Auren Nederland

Auren is een professionele dienstverlener op het gebied van Audit & Assurance, Accounting, Advisory, Tax & Legal en Consulting en maakt deel uit van een groot internationaal netwerk.

We bundelen de expertise van 1500 professionals en 51 kantoren wereldwijd en ons gemeenschappelijke doel is om organisaties te helpen zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen met betrekking tot hun (financiële) bedrijfsvoering.

We ondernemen bewust met respect voor mens en milieu. Daarnaast gaan we duurzame relaties aan met onze klanten. Vandaar ook onze slogan “Together for your success“.

Auren staat voor een persoonlijke benadering. Wij willen verbonden zijn met onze klanten en met elkaar.

De ervaring en deskundigheid van onze professionals, in combinatie met innovatieve en effectieve werkmethoden dragen bij aan hoogwaardige kwaliteit.

Wij ervaren dat de wereld voortdurend in beweging is. Dit daagt ons en onze klanten uit tot continue innovatie. Wij bieden daarom nieuwe diensten aan, investeren in procesverbetering en maken daarbij gebruik van geavanceerde technologieën.

Auren laat mensen doen waar ze goed in zijn: hun expertise gepassioneerd inzetten bij het bereiken van de doelen van onze klanten. Onze multidisciplinaire teams beschikken over professionals die zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren en typen organisaties.

Werken bij Auren

Auren biedt uitdagende functies in een dynamische en internationale omgeving. Onze teams zijn jong en ambitieus. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zowel nu als in de toekomst optimaal inzetbaar blijven en daar worden passende studiefaciliteiten, ‘training-on-the job’ en persoonlijke begeleiding voor ingezet. Kom je werken bij Auren dan krijg je een persoonlijke ‘buddy’ die je begeleid op jouw carrière pad. Daarnaast bieden we de Auren Academy, een personal journey waar relevante e-learnings en groepstrainingen onderdeel van uitmaken.

Afhankelijk van je ambities stellen wij je in staat om te werken voor internationaal georiënteerde klanten.

Meer informatie vind je op onze website: WerkenbijAuren

Naast onze actuele vacatures is Auren continu op zoek naar ambitieuze finance professionals (zowel part-time als full-time) om onze teams te versterken. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!

Vacancies