BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd met een volledige webbased dienstverlening. Een financiële instelling en een internetbedrijf ineen.

Onze toekomstdroom is om mensen te helpen hun financiële ambities te bereiken. Als marktleider in Nederland en België en onderdeel van de wereldwijde online beleggingsbank Saxo Bank werken we hard aan deze ambitie.

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

Werken bij BinckBank

We zijn hands-on ingesteld, hebben geen vergadercultuur en willen graag onze klanten verrassen met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid, volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en uitzonderlijke prestaties blijven niet onopgemerkt.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om naast het werk ook leuke activiteiten te ondernemen. Zo sluiten we elke vrijdag de week af met een borrel in onze bar met dakterras, hebben we elk jaar een waanzinnig feest en worden er regelmatige leuke medewerkers activiteiten georganiseerd zoals een themaborrel, PubQuiz of sportevent.

Dat we competitief zijn blijkt ook uit onze affiniteit met sport. Elke week staan er trainers klaar om met jou te kickboxen, bootcampen maar ook yoga en mindfulness wordt aangeboden. Daarnaast zijn we trotse sponsor van de BinckBank Tour wat jou als medewerker natuurlijk een aantal exclusieve voordelen biedt!

Voor meer informatie over werken bij BinckBank en een actueel overzicht van onze vacatures zie: www.werkenbijbinck.nl.

Vacancies