BlackRock

BlackRock is een van de leidende financiële instanties ter wereld waar klanten meer dan $6.440 miljard aan vermogen aan toevertrouwen. Hiermee is BlackRock de grootste vermogensbeheerder en risicomanager ter wereld. Met beleggingscentra in de VS, Europa, Azië en Australië en teams in 30 landen heeft BlackRock een ongeëvenaard inzicht in de wereldwijde financiële markten. Naast het beheer van zowel actieve als index aandelen-, obligatie-, en cashstrategieën en alternatieve investeringen geeft BlackRock advies aan banken, verzekeraars, beleggers, ondernemingen en overheden. BlackRock beheert in Nederland met zo’n 60 mensen meer dan $250 miljard voor klanten.

Om het vermogensbeheer en risicomanagement te faciliteren, monitoren en automatiseren heeft BlackRock Aladdin® ontwikkelt. Aladdin® is het besturingssysteem wat geavanceerde risico- en rendement analyses, portefeuillebeheer en trading op één platform samenbrengt. Dit maakt dat naast kennis van de financiële markten, technologie een integraal deel is van ons DNA.

Bij BlackRock willen wij altijd het beste resultaat neerzetten voor onze klanten. Deze passie voor performance samen met de talentvolle teams maakt dat wij elke dag onze klanten ondersteunen bij het realiseren van hun belangrijkste financiële doelen. BlackRock is altijd opzoek naar toptalenten die hier graag een bijdrage aan leveren.

Vacancies