BlackRock

BlackRock is een van de leidende financiële instanties ter wereld waar klanten meer dan $5.9 biljoen aan assets aan toevertrouwen. Hiermee is BlackRock de grootste vermogensbeheerder en risicomanager ter wereld. Met beleggingscentra in de VS, Europa, Azië en Australië en teams in 31 landen heeft BlackRock een ongeëvenaard inzicht in de wereldwijde financiële markten. Naast het beheer van zowel actieven als passieve aandelen-, obligatie-, en cashstrategieën en alternatieve investeringen geeft BlackRock advies aan banken, verzekeraars, beleggers, corporates en verscheidende overheden.

Om het vermogensbeheer en risicomanagement te faciliteren, monitoren en automatiseren heeft BlackRock Aladdin® ontwikkelt. Aladdin® is het vooraanstaande besturingssysteem wat geavanceerde risico en rendementen analyses, portefeuille beheer en trading op één platform samenbrengt. Dit maakt dat naast de financiële markten, technologie een integraal deel is van ons DNA.

BlackRock is in Nederland verantwoordelijk voor meer dan $200 miljard wat ons de grootste commerciële vermogensbeheerder maakt binnen Nederland. Het team in Amsterdam bedient meer dan 100 klanten en omvat het volledige beleggingsspectrum van aandelen en obligaties tot alle soorten alternatieve beleggingen.

Bij BlackRock willen wij altijd het beste resultaat neerzetten voor onze klanten. Deze passie voor performance samen met de talentvolle teams maakt dat wij elke dag de beleggingsdoelen van onze klanten realiseren. BlackRock is altijd opzoek naar toptalenten om dit te realiseren.

Vacancies