Boer & Croon Corporate Finance

Interesse in fusies & overnames (M&A), financieel-strategische vraagstukken en bedrijfswaarderingen? Altijd al de dynamiek van een deal mee willen maken? Boer & Croon Corporate Finance (BCCF) is een ondernemende specialist op het gebied van fusies & overnames, waardebepalingen en financieringen. Wij combineren onze sectorgedreven kennis met de internationale slagkracht van ons wereldwijde netwerk Clairfield International en halen zo voor onze opdrachtgevers het maximale uit iedere deal. Die betrokkenheid en focus op resultaat heeft ons groot gemaakt in de Benelux, met ruim 150 succesvol begeleide deals in de afgelopen tien jaar.

Onze mensen

Ben jij een ambitieuze student met aantoonbare interesse in corporate finance en op zoek naar een bedrijf waar jouw kennis, kunde en persoonlijkheid de ruimte krijgen? Ben jij flexibel en schuw je het niet om hard te werken om het gewenste resultaat te bereiken? Dan pas je wellicht in het team van BCCF.

Onze mensen zijn hét onderscheidende vermogen van BCCF. De kwaliteit en diversiteit van onze medewerkers zijn bijzonder te noemen. Eigenschappen die wij waarderen in onze collega’s zijn resultaatgerichtheid, analytisch vermogen, flexibiliteit en een sterke drive om te excelleren.

Read more

Ruimte voor ontwikkeling

Vanuit dit profiel krijgt iedereen de ruimte om verantwoordelijkheden op te pakken en zich verder te ontwikkelen. En zichzelf te zijn. Onze informele werksfeer en ‘platte’ organisatiestructuur dragen daaraan bij. Het brede pallet van disciplines en persoonlijkheden dat hierdoor binnen BCCF aanwezig is, maakt dat wij erg trots zijn op ons team.

Bijzondere propositie

Binnen ons werkveld hebben wij een bijzondere propositie vanwege onze onafhankelijkheid en omvang. Doordat wij niet verbonden zijn aan een accountancyfirma of bank zijn wij volledig onafhankelijk en hebben wij maar één belang: het creëren van optimale waarde voor onze klanten. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze omvang. Klein genoeg om vrij te zijn van onnodige formele structuren, groot genoeg om omvangrijke projecten aan te kunnen en verschillende specialismen binnen ons bedrijf te waarborgen.

Geïnteresseerd in een werkstage?

Bekijk de carrière sectie op onze website of zie de vacature op de website van FSA.

Website www.bccf.nl

Vacancies