Boer & Croon Corporate Finance

Boer & Croon Corporate Finance biedt gedurende het gehele jaar een aantal enthousiaste en ambitieuze studenten de mogelijkheid om een fulltime werkstage te lopen. Wij zijn op zoek naar universitaire Finance, Econometrie-, Economie-of exacte wetenschap studenten met een grote mate van zelfwerkzaamheid en een goede commerciële aanleg. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in ons team. We proberen jou een zo breed mogelijk beeld te geven van het vak. Hiertoe zullen we je onder andere vragen bedrijven en sectoren te analyseren, waarderingen te maken en andere financiële vraagstukken op te lossen. Uiteraard word je hierbij intensief begeleid.

Boer & Croon Corporate Finance adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen bij fusies & overnames (M&A), financieel-strategische vraagstukken en waarderingen. De M&A activiteiten vormen de hoofdactiviteit. We concurreren hierbij als onafhankelijke speler met de Nederlandse banken en grote accountancykantoren.

Onze klantenkring bestaat uit beursgenoteerde ondernemingen, grote privaat gehouden ondernemingen en private equity huizen. Hoewel we ons focussen op deals van € 20 tot € 250 miljoen, worden door ons ook grotere transacties begeleid. Recent traden wij op als adviseur bij de verkoop van ondernemingen aan partijen als Waterland Private Equity, Bpost en EY en adviseerden wij het Ministerie van Financiën en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Met ons partnerkantoor in Antwerpen hebben wij een leidende positie als succesvolle dealmaker en financieel specialist in de Benelux. Ons wereldwijde netwerk Clairfield International ondersteunt ons in het closen van cross-border deals.

Enthousiast geworden? Lees dan meer over de ervaringen van onze stagiairs op bccf.nl en solliciteer via onze vacaturepagina.

Vacancies