Catalyst Advisors

Algemene informatie

Catalyst Advisors is een partnership dat zich richt op advisering, begeleiding en bemiddeling bij fusies, overnames en overige financieel-strategische vraagstukken. Catalyst Advisors in 2003 opgericht door Joop Krant en Herman van Everdingen, respectievelijk voormalig directievoorzitter en directeur Effectenbedrijf bij Kempen & Co en Dexia Bank Nederland.

Het Catalyst team is een succesvolle krachtenbundeling van financiële experts en corporate finance adviseurs met een bewezen staat van dienst bij ABN AMRO, Kempen & Co, NIBC en ING. De Partners Herman van Everdingen en Hans Lycklama worden daarbij aangevuld en bijgestaan door Maarten Hopman en Joop Krant als Associate Partners.

Sinds de oprichting hebben wij een groot aantal (beursgenoteerde) bedrijven geadviseerd op het gebied van fusies, overnames, financieringsvraagstukken en kapitaalmarkttransacties. Zo zijn wij op dit moment adviseur van Stadion Feyenoord bij de financiering van het nieuwe stadion, adviseur van Sparta Rotterdam bij de uitbreiding van het stadion en hebben wij recentelijk de Klett Groep bijgestaan bij de verkoop van Thieme Meulenhoff en de Telegraaf Media Groep bijgestaan bij de verkoop van weblog Geenstijl.nl.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie over Catalyst Advisors, kijk op www.catalystadvisors.nl

Vacancies