CBRE

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van commercieel vastgoedadvies/real estate services, beursgenoteerd aan de NYSE en heeft meer dan 70.000 werknemers in dienst verdeeld over 500 kantoren in 60 landen. In Nederland werken 450 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal.

Capital Markets

Het team dat zich binnen CBRE bezighoudt met beleggingen, Capital Markets, richt zich met name op strategisch transactieadvies aan opdrachtgevers over vastgoed- en portfoliobeleggingen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in corporate finance, debt and structured finance en equity raising diensten. Ons klantenspectrum bestaat onder andere uit nationale en internationale institutionele investeerders, sovereign wealth funds, asset managers, private equity firms en family offices.

Doordat CBRE de grootste vastgoedadviesbureau wereldwijd is profiteren opdrachtgevers van een groot internationaal kennisnetwerk. Capital Markets in Amsterdam werkt nauw samen met onze teams in andere landen om complexe, cross-border transacties mogelijk te maken voor onze internationale klanten.

Heb je altijd al de wens gehad om jouw financiële en commerciële kwaliteiten te benutten binnen het vastgoed? Spreekt een ambitieuze en transactie gedreven omgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling je aan?

Bij CBRE bieden we je een mooie en afwisselende loopbaan. Ambitieus en leergierig? Ga naar onze website voor meer informatie.

Branche

Commercieel Vastgoed

Kantoor

Amsterdam (hoofdkantoor), Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven

Contactgegevens

Contactpersoon: Elise van der Kallen
E-mail: elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl
Adres: Gustav Mahlerlaan 405, 1082 MK Amsterdam

Telefoonnummer: +31 20 626 26 91
Website: www.werkenbijcbre.nl

Vacancies