Focus Orange

Over Focus Orange

Focus Orange is een strategisch advies bedrijf dat organisaties helpt bij het optimaliseren van hun investering in het menselijk kapitaal, op een innovatieve en data gedreven manier. Wij geloven in modern en innovatief werkgeverschap, dat meetbare resultaten oplevert in co-creatie met medewerkers.

Al meer dan 150 organisaties gebruiken onze inzichten en ondersteuning om de impact van hun personeelsbeleid te vergroten, waaronder Eneco, FrieslandCampina, Hema, Hudson’s Bay, KLM.

Vanuit onze jarenlange ervaring met data hebben wij in 2014 Crunchr ontwikkeld: onze online workforce reporting & people analytics oplossing die organisaties helpt hun complexe werkgeversvraagstukken te beantwoorden. Hiermee maken wij data inzichtelijk en voor iedereen toegankelijk.

 

Werken Bij Focus Orange

Bij Focus Orange maak je deel uit van een jong, ondernemend en gezellig team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. We zijn geen traditionele organisatie en doen alles vaak net even anders.

Ons kantoor is vlakbij het Amstel station in Amsterdam. Dit is waar we hard werken maar ook de tijd nemen om uitgebreid samen te lunchen. Op vrijdag middag drinken we een borrel op ons dakterras en we organiseren regelmatig teamuitjes.

 

Lees meer over werken bij Focus Orange: https://focusorange.com/werken-bij/

Vacancies