IBS

WIJ ZIJN IBS CAPITAL ALLIES.

Het is onze missie om de best denkbare medestander van onze cliënten te zijn. Een bondgenoot in de steeds complexere, financiële wereld. Waar we met onze cliënten kansen benutten en tegelijkertijd risico’s managen.

Met ruim 40 professionals richten wij ons op asset management, advisory, fiduciair management en alternative investments. Inmiddels beheren we ruim EUR 2 miljard voor onze cliënten, bestaande uit ondernemers, vermogende particulieren en instellingen. In de Benelux zijn wij de enige onafhankelijke asset manager die dit totale pakket van diensten, kennis en ervaring aanbiedt.

  • Ruim 40 professionals in dienst.
  • Kantoren in Amsterdam en Luxemburg.
  • FD Gazelle in zowel 2014 als 2015.
  • Meer dan EUR 2 miljard onder beheer.

Liefde voor beleggen? Echte betrokkenheid bij klanten? Opgerolde mouwen?

Read more

Dat zijn goede uitgangspunten om bij IBS te komen werken.

Wij zijn een ondernemend en divers team van financiële professionals, onafhankelijk van grote instellingen en aandeelhouders. Bij ons vind je een levendige combinatie van kennis, ervaring en veelbelovend jong talent. Collega’s die het verschil willen maken, verhalen brengen die kleur geven aan onze dienstverlening. Dit zorgt voor een open en eerlijke cultuur waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Wat ons bindt, is het streven naar succes. Dat doen we samen, als bondgenoten met elkaar en met onze relaties.

We groeien snel, in zowel onze asset management activiteiten als in onze advisory dienstverlening. Dat schept regelmatig ruimte voor nieuwe collega’s. Daarnaast bieden wij doorlopende meewerk- en/of afstudeerstages aan. Kijk voor meer informatie op www.ibsca.nl.

Vacancies