KPMG

Je kunt als bedrijf nog zo veel willen, je krijgt pas wat voor elkaar met goede mensen

Over KPMG

KPMG biedt accountancy- en adviesdiensten aan uiteenlopende organisaties. Van controle- en adviesopdrachten aan (beursgenoteerde) multinationals tot de nationale of regionale ‘middenmarkt’ die onze totale dienstverlening inschakelt. Het spectrum is breed, de uitdagingen talrijk. In ruim een eeuw is KPMG uitgegroeid van één Amsterdams kantoor tot een organisatie met ruim 152.000 medewerkers wereldwijd. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 3.200 actief, verdeeld over 12 kantoren. Omdat je advies op maat geeft, merk je praktisch weinig van die grootte. Maar intussen profiteren je klant en jij natuurlijk wel van die gigantische bron.

Werken voor KPMG betekent niet alleen werken voor een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld, het betekent ook non-stop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Als je wilt slagen bij KPMG bieden wij je alle kansen. Jij brengt talent, gedrevenheid en interesse, wij zorgen voor de beste mensen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en onbegrensde opleidingsmogelijkheden.

Read more

Aan de slag als Accountant

Bij KPMG Audit start je in de functie van trainee. Je gaat direct in de praktijk aan de slag bij alle soorten klanten. Tegelijk volg je een opleiding tot registeraccountant aan een business school. Na het afronden van deze opleiding ben je gekwalificeerd registeraccountant en beëdigd om de financiële rapportage (zoals jaarverslagen) van grote (inter)nationale, veelal beursgenoteerde ondernemingen te controleren.

OF

Aan de slag als Adviseur

Bij KPMG Advisory start je als junior adviseur en doe je praktijkervaring op met concrete opdrachten voor verschillende organisaties, waarbij je op diverse gebieden een bijdrage levert aan rapportages, presentaties en adviezen. Je ontwikkeling wordt aangevuld met doelgerichte opleidingen. Afhankelijk van je (universitaire) studie en interesses kun je kiezen uit de verschillende onderdelen binnen Advisory. Van organisatieadvies tot ICT-implementaties, van het kwantificeren van complexe financiële en operationele risico’s tot fusies en overnames. De keuze is aan jou.

Waar je ook voor gaat: kansen genoeg om samen met je collega’s aan iets moois te bouwen. Ben je een analytisch sterke (bedrijfs)econoom, (technisch) bedrijfskundige, informatiekundige of hbo’er AC/BE met inlevingsvermogen, teamgeest en ambitie? Dan maken we graag kennis met je.

MEER INFORMATIE

Ga naar www.kpmg.nl/ambitiouscompany of maak een afspraak met het KPMG Recruitment Centre (020) 656 7162 of mail naar recruitment@kpmg.nl.

KPMG Recruitment Centre
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
(020) 656 7162
recruitment@kpmg.nl
www.kpmg.nl/ambitiouscompany

Vacancies