Mazars

Mazars. Inspireren en analyseren

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt inspireren en analyseren. Ondernemers vinden die combinatie heel waardevol. Kennis is essentieel, maar kansen creëren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- en je rechterhersenhelft gebruikt. Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren, maar ook inspireren. Die niet alleen controleren, maar ook creëren. En dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants zijn in staat kennis om te zetten in kansen. Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden soms tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen.?Bij Mazars werk je in een professionele en internationale organisatie. In welke functie je bij ons ook aan de slag gaat, je werkt altijd samen met andere collega’s en met diverse disciplines. Diversiteit in het werk en de ruimte om jezelf, en je linker- en rechterhersenhelft, verder te ontwikkelen, in de meest brede zin van het woord. Dat maakt je werk boeiend en inspirerend.

Mazars in Nederland?

Het daadkrachtige en breed opererende Paardekooper & Hoffman fuseerde met het internationale Mazars-netwerk. Hieruit ontstond Mazars, nu uitgegroeid tot een van de meest markante spelers in de accountancy. Onze klanten zijn MKB-ondernemingen, internationale en nationale beursgenoteerde ondernemingen, overheden, not-for-profit-organisaties en vermogende particulieren. Voor middelgrote organisaties zijn we de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars het internationale netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is soms klein en soms groot. Wereldwijd werken er 13.500 professionals bij Mazars in 71 verschillende landen. In Nederland hebben we 10 kantoren.

Zet jij jouw kennis om in kansen??

Bij Mazars vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Kennis en inventiviteit zijn de peilers van onze dienstverlening. Daarom krijg je bij ons de ruimte om je eigen weg te vinden. Wil jij graag jouw kennis omzetten in kansen? Ben jij klaar om je te ontplooien in een organisatie waarin ruimte is voor eigen inbreng? Neem dan contact op met Glenn Holster: 088 277 23 54 en via glenn.holster@mazars.nl. Of kijk op www.mazars.nl, dan wel onze vacaturepagina!

Vacancies