Merin

Alle ruimte voor ambitie en ideeën

Merin is een dynamische vastgoedonderneming die volop aan het groeien is. We verhuren kantoor- en bedrijfsruimte in  160 eigen gebouwen in heel Nederland.  Onze ambitie is om de meest klantvriendelijke aanbieder van kantoor en bedrijfsruimte van heel Nederland te zijn.  Alles wat we doen, doen we om het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Een leuke werkplek brengt plezier. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt je beter kunt werken. Je meer succes hebt en betere ideeën hebt. Wij doen niets alleen. We werken samen. Samen met onze klanten en adviseurs bouwen wij aan een nieuwe toekomst waarin klanttevredenheid centraal staat. Samen zoeken wij naar inventieve oplossingen voor elke huisvestingswens.

‘Wij willen plekken creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn’

Werken bij Merin?

Werken bij Merin betekent dat je medeverantwoordelijk bent voor het realiseren van het optimale huurgenot van onze klanten. Hoe doe je dat? Samen met je collega’s streef je naar het beste resultaat. Je denkt niet in standaardoplossingen, want die bestaan niet. Elke situatie is anders, elk gebouw is anders en elke huurder is anders. We willen dat onze klanten tevreden zijn. En daarvoor gaan we zo ver als nodig is.

Read more

De werkzaamheden van de werkstudent Accounting and Control

Als werkstudent Accounting and Control zul je je voornamelijk bezig houden met het ondersteunen van de financial controllers en Teamleader Financial Accounting. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over onze interne processen en draagt proactief verbeteringen aan. De werkzaamheden zullen erg divers zijn maar denk hierbij aan het uitzoeken van tussenrekeningen, interne controles en assisteren bij dagelijkse werkzaamheden.

Het team

Je komt te werken in ons finance and controlling team welke bestaat uit twee financial controllers, een Teamleader Financial Accounting en medewerkers op debiteuren-, crediteuren-, contracten- en servicekostenadministratie. Samen met de andere teams streven we er naar het beste en leukste vastgoedbedrijf van Nederland te zijn.

Jouw profiel

 • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en hebt affiniteit voor cijfers
 • Je hebt interesse in zowel het beheer als het beleggen in vastgoed
 • Je vindt het leuk om mensen te helpen
 • Je bent proactief en wacht niet af
 • Je bent probleemoplossend ingesteld
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig
 • Je hebt een onafhankelijk denkvermogen
 • Je bent een plezierig mens om mee te werken

Wat bieden wij?

 • Een leuke informele werksfeer
 • Een leerzame functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • Een borrel op z’n tijd

Contact

Bij interesse kun je een CV en motivatie opsturen naar denis.vanlaar@merin.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Denis van Laar (0800 8644 683)

Vacancies