Merin

‘Wij willen communities creëren waar mensen graag naartoe gaan om te werken en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn’

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier en als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Merin verhuurt werkplekken waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Dream Global

Merin groeit ook over de grens met het Canadese beursgenoteerde bedrijf Dream Global waarvoor Merin exclusief werkt. Dream Global REIT is een vastgoedfonds met beursnoteringen in Toronto en Frankfurt. Met de vertegenwoordiging door Merin in Nederland bouwt Dream Global aan een sterk netwerk in Europa.

Roel de Weerd, Managing Director van Merin: ”Ik ben enthousiast over het toekomstperspectief dat Merin nu krijgt en de mogelijkheden om het groeiverhaal voort te zetten.”

Gelukkig, gezond en succesvol

Alles wat we doen, doen we om het onze huurders zoveel mogelijk naar de zin te maken. Een leuke werkplek brengt plezier. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt je beter kunt werken, je meer succes hebt en betere ideeën hebt.

“Ons doel is om vóór 2025 voor 250.000 mensen werkplekken te verzorgen waar ze graag naar toe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.”

Werken bij Merin

Werken bij Merin betekent dat je medeverantwoordelijk bent voor het realiseren van het optimale huurgenot van onze klanten. Samen met alle collega’s streven we naar het beste resultaat. We denken niet in standaardoplossingen, want elke situatie is anders, elk gebouw is anders en elke huurder is anders. We willen dat onze klanten tevreden zijn. En daarvoor gaan we zo ver als nodig is.

Bij Merin werken jonge en talentvolle medewerkers binnen allerlei verschillende disciplines. Van Finance tot Commercieel en Property Management, alles is mogelijk.

Jouw ontwikkeling staat voorop, daarom geven we je bij Merin alle ruimte voor ambitie en ideeën.

Bij Merin …

… nemen wij ownership voor alles wat belangrijk is voor onze organisatie en klanten
… zijn wij eerlijk en open, naar elkaar, de klant en onze omgeving
… steven wij in alles naar verbetering en denken daarbij in creatieve en verrassende oplossingen

Klik hier voor de openstaande vacatures.
Daarnaast zijn er regelmatig mogelijkheden voor starters met 0-2 jaar werkervaring met een commerciële, economische of technische achtergrond.

Vacancies