NL Real Estate – Knight Frank

REAL PEOPLE, REAL RESULTS

NL real estate – Knight Frank is dé boetiek vastgoed adviseur van Nederland voor toonaangevende commerciële diensten. Met het hoofdkantoor van Knight Frank in Londen, waar NL real estate – Knight Frank onderdeel van uitmaakt, wordt gewerkt vanuit 418 kantoren, in 60 landen, verdeeld over 6 continenten. Knight Frank heeft in totaal ongeveer 15.000 professionals in dienst.

 Het team in Amsterdam bestaat uit 14 personen waarbij veel vrijheid is voor eigen inzichten en ideeën. Daarnaast is plezier een belangrijk aspect van werken bij NL real estate – Knight Frank.

Capital Markets

Een deel van de werkzaamheden is gericht op beleggingen, Capital Markets, waarbij de focus ligt op strategisch advies bij transacties van gebouw- en portfoliobeleggingen. Onze klantengroep bestaat onder andere uit nationale en internationale institutionele investeerders, private equity firms en family offices.

Belangrijk onderdeel binnen onze Capital Markets afdeling is het maken van Cash Flows (IRR berekeningen) en het coördineren van aan- en verkooptrajecten door de juiste beslissingen te nemen en de transactiedocumentatie op orde te hebben.

 Ben jij geïnteresseerd in het berekenen van het rendement op investeringen, en heb je commerciële kwaliteiten? Bij NL real estate krijg je de kans om jezelf hierin te ontwikkelen in een ambitieuze, professionele omgeving.

Branche

Commercieel Vastgoed, Finance

Kantoor

Amsterdam, Zuidas

Contactgegevens

Maxim van Acker

m.vanacker@nlrealestate.nl

Gustav Mahlerplein 64a, 1082 MA, Amsterdam

T: +31 (0)20 707 30 00

M: 06 34 89 01 81

Vacancies