PGGM

Wie zijn wij?

PGGM is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Wij beheren de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers met een beheerd pensioenvermogen van zo’n 200 miljard euro voor ruim 2,6 miljoen deelnemers. Onze missie is mensen helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een goed pensioen is meer dan geld alleen. Werken aan een waardevolle toekomst is niet denkbaar zonder respect voor mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid zit in ons DNA.

Wat bieden wij?

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Je krijgt volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen en waarde te creëren. Samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur met respect voor mens en omgeving en bieden je werk dat er toe doet.

Read more

Wie zoeken wij?

In de voortdurend veranderende pensioenwereld en een dynamische financiële sector zoeken wij getalenteerde studenten en young professionals die samen met ons het verschil willen maken. Wij bieden traineeships, uitdagende startersfuncties en leerzame afstudeer- en werkervaringsstages.

Geïnteresseerd?

Kijk op www.werkenbijpggm.nl voor meer informatie, (afstudeer)stages en vacatures. Niets gevonden? Maak dan een jobalert aan voor vacatures in de toekomst, waardoor je continu op de hoogte blijft van nieuwe vacatures. Of volg ons op LinkedInMagnet.me en Business Talent Network

Daarnaast op 21 en 22 maart organiseren wij een Business Course zodat studenten kennis kunnen maken met PGGM. Dus ben je een WO masterstudent of zit je in de eindfase van je bachelor? Altijd al een keer willen zien wat PGGM doet en in wat voor een uitdagende en dynamische wereld wij ons bewegen? Klik dan snel hier en schrijf je in voor de PGGM Business Course 2018!

PGGM Investments Experience – 30 november 2018

Jouw functie

De verantwoordelijkheid over 215 miljard euro. Draag jij die met ons mee?
We hebben een gevarieerd programma samengesteld waar jij met andere ambitieuze studenten aan deelneemt. Studenten die misschien wel jouw latere collega’s worden. Je maakt op informele wijze kennis met onze investmentmanagers die je graag meer vertellen over hun werk. Je zult merken dat we een internationale organisatie zijn, dus ‘be prepared’. Misschien opent de PGGM Investments Experience jouw ogen en zie jij na afloop een startersfunctie, stage of traineeship bij ons wel zitten.

Jouw afdeling

Voor deze dag is dat PGGM Investments: best-in-class op het gebied van vermogensbeheer. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,2 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 215 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Profiel

We maken graag kennis met toptalent. Ben je bezig met je wo-master in een financiële richting, of ben je een quant die misschien wel in de eindfase van zijn bachelor zit? Dan zien we je graag. Ook als je net bent gestart in een baan, kan het geen kwaad om bij PGGM binnen te kijken.

Zeker niet als je jezelf wilt blijven ontwikkelen bij een organisatie waar dat ook écht kan. PGGM daagt je graag uit en haalt het beste uit medewerkers. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook in bredere zin. Als jij wilt ervaren hoe de beleggingswereld in elkaar steekt en de ambitie hebt om te groeien in een internationaal speelveld, nodigen we je graag uit.

Kortom, wij zijn op zoek naar jou als jij:

  • Bezig bent met jouw WO master in een finance of quant (of vergelijkbare) richting,
  • Of in de eindfase van jouw WO bachelor zit,
  • Of net met werken bent begonnen (max. 1 jaar werkervaring na afronding master)

Wij bieden

Wat collega’s vertellen over werken bij PGGM Investments Private Markets? Check: https://www.pggm.nl/werken-bij/Evenementen/Paginas/PGGM-Investments–Experience.aspx

Meer weten?

Bel of app met onze campus recruiter Tim van der Weert via 06 – 23 62 76 57 als je meer informatie wilt over de PGGM Investments Experience. Mailen via tim.van.der.weert@pggm.nl kan ook.

Interesse?
Leuk om te horen. We zien je aanmelding graag uiterlijk 19 november tegemoet via de ‘solliciteer button’ onderaan de pagina. Wil je tijdens je aanmelding ook je cv, WO-cijferlijst(en) en een korte motivatie toevoegen? We hebben een beperkt aantal plaatsen voor topstudenten beschikbaar. Je hoort uiterlijk een week van tevoren of je bent geselecteerd voor de PGGM Investments Experience op 30 november.

Vacancies