SeederDeBoer

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau. Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. We zijn met name actief in maatschappelijke organisaties, in de zorg en in de financiële sector. Daar brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp en digitalisering.

Consultancy Traineeship

Na het afronden van je masterstudie start je je carrière bij SeederDeBoer als junior consultant. Samen met andere junior consultants volg je ons tweejarig Consultancy Traineeship waarin je wordt opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business controller, of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant, maar ook aan jouw eigen ontwikkeling. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.

Interesse? Neem contact op met ons

Spreekt ons Consultancy Traineeship jou aan en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Robine van Veen (06 – 47 16 70 28 / robine.vanveen@seederdeboer.nl) of neem een kijkje op onze website!

Vacancies