Sman Business Value

Sman Business Value

Sman Business Value is een professionele, onafhankelijke dienstverlener op het gebied van ondernemingswaardering, bedrijfsoverdracht en economische schadebepaling. Wij zijn een gespecialiseerd corporate finance bureau.

Wij werken voor ondernemers en aandeelhouders. Maar vaak zijn ook de adviseurs van het bedrijfsleven onze opdrachtgevers en verwijzers, zoals vooraanstaande advocaten- en accountantskantoren. Daarnaast treden wij op als deskundige voor de rechterlijke macht.

Ons werkterrein is breed en afwisselend. Zo zijn wij bij voorbeeld recentelijk betrokken geweest bij de waardering van SNS Reaal in opdracht van een aantal partijen die de Nederlandse Staat gedaagd hebben, maakten wij voor de Ondernemingskamer een bindende waardering voor een geschil tussen aandeelhouders over een uitkoopregeling, en adviseerden wij het Russische olieconcern Lukoil bij de overname van een middelgroot familiebedrijf.

Zie ook onze website www.sman.nl, met daarop onder meer een blog over projecten waaraan wij werken en over zaken die ons bezig houden.

Vacancies