Spring Real Estate

Spring Real Estate is een landelijke vastgoed adviesorganisatie. Wij adviseren huurders en beleggers van commercieel vastgoed. Wij leveren onze opdrachtgevers advies op basis van de volgende kernwaarden:

  • Senior adviseurs
    Onze 11 senior adviseurs hebben meer dan 100 jaar ervaring in het commercieel vastgoed.
  • Data gedreven
    Wij maken gebruik van alle beschikbare databronnen gecombineerd in onze Springbase, om onze opdrachtgevers een zo compleet mogelijk advies te geven.
  • In-house acquisitieteam
    Ons in-house acquisitieteam signaleert kansen in de markt, die worden omgezet in deals voor onze opdrachtgevers.

Groeistrategie

In 2017 heeft Spring Real Estate een nieuwe groeistrategie geformuleerd om haar dienstverlening verder uit te breiden. Momenteel beschikt Spring Real Estate over agency teams in Amsterdam en Oost-Nederland, een beleggingsafdeling en een taxatieafdeling. Om de geprognotiseerde groei te realiseren opent Spring Real Estate nog kantoren in Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven en voor de specialisaties Logistiek, Retail en Tenant Rep.

Werken bij Spring

In onze jonge en dynamische organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen helpen bij het verder uitbouwen van Spring Real Estate. Wij bieden ambitieuze studenten de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen naast hun studie. Daarnaast zijn er diverse functies beschikbaar voor gedreven starters.

Branche

Commercieel Vastgoed

Kantoor

Amsterdam (hoofdkantoor), Oost-Nederland

Contactgegevens

Contact: Maarten Kleingeld
E-mail: werken@springrealestate.nl
Adres: Laan der Hesperiden 68, 1076 DX Amsterdam

Telefoonnummer: +31 20 658 95 98
Website: www.springrealestate.nl

Vacancies