Torqx

Over Torqx 
Torqx is een ondernemende, hands-on investeerder die sinds begin 2017 investeert in mid-market bedrijven in de Benelux. Torqx investeert in bedrijven met groeipotentieel die de potentie hebben om leider te worden binnen hun sector. Altijd met als doel om momentum te creëren, zodat een bedrijf niet alleen financieel maar ook operationeel het vermogen heeft om te ondernemen.
Kenmerkend voor Torqx is dat zij een meerderheidsaandeel neemt in een bedrijf en nauw samenwerkt met ondernemers en management om het bedrijf te laten groeien of te transformeren. De grootte van het fonds van Torqx is € 150 mln.

Het Torqx team van bestaat uit ervaren en bedreven private equity professionals, die verder kijken dan spreadsheets en actief meebouwen aan het succes van bedrijven. Mensen die wars zijn van pretenties en liever hun doortastende aanpak voor zich laten spreken. Torqx staat bekend om haar scherpe analyses, waardevolle inzichten, daadkracht en diepgaande kennis van bedrijfsprocessen. De grootste kracht van Torqx is echter haar passie om samen met ondernemers en management succesvolle ondernemingen te bouwen. Want die zorgt er uiteindelijk voor dat de resultaten tot de beste in de investeringsbranche behoren.

De cultuur bij Torqx is professioneel, ondernemend, ambitieus en open. Het kantoor van Torqx is gevestigd in Bussum en zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Voor meer informatie over Torqx, kijk op www.torqxcapital.com.

Heb je interesse in de carrièremogelijkheden bij Torqx of wil je meer weten?
Voor vragen kan je contact opnemen met Jan Rodenburg, investment manager (+31(0)6 47142925 – j.rodenburg@torqxcapital.com) of Rik Leunissen, investment manager (+31(0)6 11589011 – r.leunissen@torqxcapital.com).

Vacancies