Torqx

Over Torqx

Torqx is een toonaangevende investeerder die zich richt op middelgrote ondernemingen in de Benelux met aantrekkelijk verbetering- en / of groeipotentieel. We investeren momenteel uit een fonds van EUR 150 miljoen, ondersteund door gerenommeerde, internationale institutionele beleggers en het Torqx-team zelf. Ons zeer ervaren team heeft een van de beste trackrecords in de markt.

Het Torqx team bestaat uit 12 investment professionals met verschillende , internationale achtergronden, vaardigheden en expertises en met een down-to-earth aanpak. We werken nauw samen met directies en eigenaren om hun onderneming te laten groeien, te verbeteren of zelfs te transformeren. We benaderen investeringen op een ondernemende manier en kunnen zowel analytische als praktische ondersteuning bieden aan directies en eigenaren om de uitvoering van hun groeiplannen te versnellen. Middels deze aanpak helpen we hen om meer momentum te creëren, wat leidt tot betere resultaten en betere bedrijven.

De cultuur bij Torqx is professioneel, ondernemend, ambitieus en open. Het kantoor van Torqx is gevestigd in Bussum en zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Voor meer informatie over Torqx, kijk op www.torqxcapital.com.

Heb je interesse in de carrièremogelijkheden bij Torqx of wil je meer weten?

Voor vragen kan je contact opnemen met Rik Leunissen, Investment Director (+31(0)6 11589011 – r.leunissen@torqxcapital.com).

Vacancies