Victus Participations

Victus is het enige en eerste onafhankelijke groeikapitaal en buy-out fonds met een exclusieve focus op de Food & Agri sector in Nederland en België. Met ondernemerschap en professionele expertise speelt het fonds een prominente rol in de sector.

Wij hebben een fonds van EUR 90 miljoen, met additioneel kapitaal beschikbaar van onze investeerders. De investeerders in ons fonds zijn families en ondernemers, zelf actief (geweest) in de internationale Food & Agri sector. Door deze achterban en ons netwerk zijn we in staat snel te schakelen en hebben we toegang tot veel waardevolle marktkennis en relaties.

Er wordt geïnvesteerd in bedrijven met een ondernemingswaarde tussen de EUR 10 en 200 miljoen. Na de investering blijft Victus actief betrokken bij de onderneming en wordt gewerkt aan duurzame waardecreatie. Victus biedt gerichte ondersteuning aan portfoliobedrijven door onder andere, het versnellen en verstreken van organische groei, expansie naar nieuwe (internationale) markten en verdere uitrol van een buy-and-build strategie.

Victus werkt met een investeringsteam van vijf personen en krijgt doorlopend ondersteuning van twee stagiairs.

Contactpersoon: Bart.Akkermans@VictusParticipations.com

Telefoon: +31 (0)6 – 53 53 55 50
Victus Participations,
De Boelelaan 7, 1083HJ Amsterdam

Vacancies