Corporate Finance

Boer & Croon Corporate Finance (BCCF) adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen bij fusies & overnames (M&A), financieel-strategische vraagstukken en waarderingen. De M&A activiteiten vormen de hoofdactiviteit. We concurreren hierbij als onafhankelijke speler met de Nederlandse banken en grote accountancykantoren.

In toenemende mate assisteren we ondernemingen bij de ontwikkeling van een niet autonome groeistrategie, waarbij wij tevens leiding geven aan de executie. Dit soort opdrachten wordt in bepaalde gevallen uitgevoerd in samenwerking met een sectorexpert uit ons netwerk. Hierin onderscheiden we ons duidelijk van de concurrentie. Onze klantenkring bestaat uit beursgenoteerde ondernemingen, grote privaat gehouden ondernemingen en private equity huizen. Hoewel we ons focussen op deals van € 20 tot € 250 miljoen, worden door ons ook grotere transacties begeleid.

BCCF behoort tot de top vijf van Nederlandse fusie & overnameadviseurs. Tot onze klantenkring behoren o.a. partijen als 3i, Bencis, Gilde Buy Out Partners, Webhelp, Gasunie en BAM.

Gedurende het gehele jaar bieden wij een aantal enthousiaste en ambitieuze studenten de mogelijkheid om fulltime een werkstage te lopen. Wij zijn op zoek naar universitaire Econometrie-, Economie-, Bedrijfskunde- of exacte wetenschap studenten met een grote mate van zelfwerkzaamheid en een goede commerciële aanleg voor een periode van minimaal vier maanden (in overleg) op fulltime basis.

Functie-eisen
• Aantoonbare interesse in Corporate Finance en specifiek M&A
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
• Goede (financieel)analytische vaardigheden
• Gedegen basis in MS Office
• Communicatief vaardig, pragmatisch en bovenal een teamplayer
Voorwaarden
Als stagiair krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in ons team. We proberen jou een zo breed mogelijk beeld te geven van het vak. Hiertoe zullen we je onder andere vragen bedrijven en sectoren te analyseren, waarderingen te maken en andere financiële vraagstukken op te lossen. Uiteraard word je hierbij intensief begeleid. Als stagiair krijg je bij ons een goed beeld van het vak van Corporate Finance adviseur. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om snel te groeien als volwaardig lid van het team. Je kunt direct solliciteren door je sollicitatie te sturen aan recruitment@boercrooncf.nl. Wij ontvangen graag een motivatie, een curriculum vitae en je cijferlijst van de universiteit. Voor aanvullende vragen over deze vacature kun je direct contact opnemen met Marion Bood via telefoonnummer: 020 – 301 43 14.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.