Corporate Finance

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij resultaatgedreven en ambieer je een carrière in Corporate Finance? Zou je de spanning en drive van een M&A deal van dichtbij mee willen maken? Wil jij leren hoe je financieel inhoudelijke analyses, strategie en het uitonderhandelen van een transactie combineert? Dan is ons Corporate Finance Internship wellicht iets voor jou.

Gedurende het hele jaar hebben wij plek voor een select aantal van de beste studenten, om vier maanden als volwaardig teamlid mee te werken. Doordat wij, naast M&A, ook Debt Advisory, Valuation en Regulatory Advisory als diensten aanbieden, hebben wij een unieke positie in de markt en kun je via ons Internship alle aspecten van Corporate Finance meekrijgen.

Onze Interns zijn waardevol voor ons en dit is terug te zien in onze Internship Program. Je krijgt voor tijdens je stage een mentor toegewezen en ontvangt tweemaal in je stage feedback vanuit het hele team. Op deze manier krijg je waardevolle lessen en inzichten mee voor je professionele carrière, vanuit zowel Analisten als Partners.

Zoals je ziet zijn wij trots op ons Internship Program. Maar don’t take our word for it, lees op onze vacaturepagina de stagiaireblogs van oud-stagiaires.

Boer & Croon Corporate Finance

Op basis van onze sectorgedreven kennis adviseren en begeleiden wij organisaties bij fusies, overnames, waardebepalingen, financieringen of andere aspecten van corporate finance. In een voortdurende dialoog met opdrachtgevers, externe specialisten en met elkaar, delen we nieuwe inzichten en scherpen we onze inhoudelijke expertise aan. De M&A-activiteiten vormen de hoofdactiviteit. We concurreren hierbij als onafhankelijke speler met de Nederlandse banken en grote accountancykantoren.

Onze klantenkring bestaat uit beursgenoteerde ondernemingen, grote privaat gehouden ondernemingen en private equity huizen. Hoewel we ons focussen op deals van € 20 tot € 250 miljoen, worden door ons ook grotere transacties begeleid. Klik hier voor onze referenties.

Profiel

  • Minstens aan het einde van je 3e jaar bachelor in een finance-gerelateerde of exacte universitaire studie
  • Uitstekende academische resultaten
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Beschikt over goede (financieel) analytische vaardigheden
  • Gedegen basis in MS Office (m.n. Excel en PowerPoint)
  • Communicatief vaardig, pragmatisch en bovenal een teamspeler

Voorwaarden

Als Corporate Finance Intern krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in ons team. We proberen jou een zo breed mogelijk beeld te geven van het vak. Hiertoe zullen we je onder andere vragen bedrijven en sectoren te analyseren, waarderingen te maken en andere financiële vraagstukken op te lossen. Uiteraard word je hierbij intensief begeleid. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden?

Je kunt solliciteren door je motivatiebrief, CV en cijferlijst van de universiteit te sturen naar hr@bccf.nl

Voor aanvullende vragen over deze vacature kun je contact met Marion Bood, HR, via 020-3014314.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.