Bachelor Traineeship

Wil je relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen? Als bachelor trainee bij PwC leer je hoe je toonaangevende lokale spelers tot grote multinationals bediend zodat zij een verschil kunnen maken binnen bestaande en veranderende markten.

In bijvoorbeeld de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Groningen, werk je voor (internationale) klanten binnen verschillende branches en rechtsvormen. Denk aan start-ups of klanten binnen de automobiel-, energie-, technologie-, internet-, pharmacie-, retail-, financiële en overheidssector.

In deze functie werk je internationaal samen zodat je de (werk)cultuur en gewoontes van verschillende landen leert kennen. Daarnaast help je mee bij het opzetten van de nieuwe afdeling Audit Support binnen PwC. De afdeling die onze dienstverlening in de audit moderniseert en laat aansluiten op de razendsnelle ontwikkelingen om ons heen.

Hoe ziet je werk eruit?

 • Je werkt binnen een (internationaal) gespecialiseerd team voor verschillende type klanten dat, in het hart van de strategie van PwC, andere PwC-teams ondersteunt bij de uitvoering van controleopdrachten waarbij betrouwbaarheid, juistheid en volledigheid van bedrijfsgegevens ten behoeve van de jaarrekeningcontrole centraal staan;
 • Je bespreekt de resultaten met ervaren coaches en communiceert hierover met de controleteams en onze klanten;
 • Je leert in korte tijd veel over hoe klanten te bedienen en bouwt inzichten en relaties op die de rest van je carrière van pas komen;
 • Je werkt binnen een gezellige, veelal jonge bewegelijke organisatie. Waarin je nauw samenwerkt en de ruimte krijgt mooie resultaten neer te zetten en eigen initiatieven te ontplooien en uit te werken;
 • Om een waarheidsgetrouw beeld te krijgen over het werken bij PwC zie de vacature op Spielwork.

Wie ben je?

 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen kansen en ontwikkeling. Je wilt jezelf ontplooien zowel vakinhoudelijk als op sociale vaardigheden. Je wilt inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.
 • Je bent een gemotiveerde, ambitieuze en talentvolle toekomstige collega;
 • Je hebt (bijna) je (HBO/WO) bachelor-diploma voor Accountancy, Management Economie en Recht, Bedrijfseconomie, Financial Services Management of een andere (financiële/bedrijfskundige) opleiding op zak;
 • Je bent proactief, oplossingsgericht, ondernemend en deinst niet terug voor het uitdagen van de status quo;
 • Je hebt affiniteit met cijfers en bent vertrouwd met MS Excel en Google Software;
 • Je werkt nauwkeurig, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt goede projectmanagement vaardigheden en interesse je hier verder (intern) in te trainen;
 • Je functioneert het liefst binnen een jong en hecht (internationaal) team dat buiten werktijden ook vaak samen optrekt;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent per september 2020 (minimaal 32 uur per week) beschikbaar.

Wat bieden we je?

Als PwC-er sta je aan het roer van je eigen carrière. Je werk is erg gevarieerd en afhankelijk van de opdracht, de klant, de specialisten in het team en je eigen voorkeuren. Als bachelor trainee krijg je de ruimte resultaten neer te zetten en eigen initiatieven binnen je reguliere werktijden te ontplooien. Zoals voor Corporate Responsibility, verschillende netwerken, diversiteit, innovatie of recruitment.

Om te kunnen voldoen aan de razendsnelle veranderingen is er binnen het Bachelor Traineeship een 3-jarig curriculum samengesteld. Hierbij worden trainingen en cursussen gegeven welke bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de bachelor trainee. De trainingen worden gegeven op vaktechnische skills en soft skills.
Daarnaast kun je rekenen op marktconform salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. Aangevuld door een leaseauto of autoregeling, laptop, iPhone en 30 vakantiedagen per jaar.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer dan meteen! Wij ontvangen wij graag de volgende documenten:

–          CV;

–          Motivatiebrief.

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag een oriënterend gesprek met een Audit professional? Bel of mail Esther Morren op 06-14839498 of via esther.morren@pwc.com.

We zullen uiterlijk binnen twee weken reageren op jouw aanvraag.

Solliciteer nu om een plek te bemachtigen in het Bachelor Traineeship voor september 2020.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.