Administratief Finance

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Wij zoeken een ambitieuze en resultaatgerichte administratief stagiair(e) Finance. Binnen de afdeling Finance, Reporting & Control verzorgt het Finance team de financiële administratie, waaronder de debiteuren- en crediteurenadministratie, het beheer van het grootboek en het voorbereiden van btw aangiften. Het Finance team bestaat uit 10 personen.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Verwerken van inkoop- en verkoopfacturen;
 • Verwerken van bankmutaties in de financiële administratie;
 • Verwerken van personeelsdeclaraties;
 • Verwerken van mutaties in het grootboek van de bank en haar dochterondernemingen;
 • Ondersteuning van maand- en jaarafsluiting werkzaamheden;
 • Beantwoorden van vragen vanuit de organisatie en van leveranciers.

Je bent (operationeel) actief vanaf de eerste dag en zal tijdens je stage intensief worden begeleid.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

Je bent een derde- of vierdejaars student aan een MBO (niveau 4) of HBO opleiding met als richting bedrijfsadministratie.

 • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
 • Je denkt proactief mee en bent resultaatgericht;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je bent beschikbaar voor 6 maanden
 • Deze stage vacature gaat elk half jaar van start

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Talent Attraction & Development team viatalent@vanlanschotkempen.com

.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.