Assistant Audit & Assurance

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je als accountant vervult in het maatschappelijk verkeer? Neem dan de volgende stap in jouw carrière en ga aan de slag bij Mazars als Assistant Audit & Assurance.

Als Assistant Audit & Assurance ben je onderdeel van het Audit team van Mazars. Je houdt je onder andere bezig met de controle van jaarrekeningposten en het controleren van processen binnen organisaties. Als lid van het controleteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

In deze functie heb je direct contact met klanten. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Dit maakt dat je je diepgaand en veelzijdig kunt ontwikkelen. De theoretische kennis die je opdoet in de vervolgstudie tot registeraccountant kun je direct toepassen in de praktijk. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij Mazars krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.

Naast de doorgroeimogelijkheden hebben wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Met onze uitstekende studieregeling kun je diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen volgen die je helpen in jouw loopbaan. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit.

Functie-eisen

• Afgeronde Bachelor AC/BE of een afgeronde Master Accountancy & Control
• Ambitieus en bereid om door te studeren tot RA
• Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef
• Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
• Je bent integer en maatschappelijk betrokken

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon op tel. 088-277 14 52.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.