Assistent Accountant

Voor Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Schiphol en Utrecht

RSM is een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland. Samen met meer dan 760 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van wereldwijd opererende accountants- en adviesorganisaties. Persoonlijk en professioneel zijn kernwaarden die bij ons centraal staan. Kwaliteit is een principe dat in ieder aspect van ons werk te vinden is. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.

Voor onze kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Schiphol en Utrecht zijn we op zoek naar een assistent accountant.

DE FUNCTIE

Tot de taken van een assistent accountant behoort het werken in een team met trainees en (senior) assistent accountants, grotendeels bij de opdrachtgever. Begeleiding en ondersteuning krijg je van de controleleider. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit controleopdrachten, maar daarnaast zal je ook samenstelwerkzaamheden verrichten. Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk. Jaarlijks werk je voor vele verschillende opdrachtgevers in verschillende branches in het grotere MKB.

PROFIEL

Als assistent accountant herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de accountancy;
  • Je volgt een universitaire opleiding tot registeraccountant;
  • Je bent representatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
  • Je beschikt over een nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
  • Je stelt je onafhankelijk op en hebt een rechte rug;
  • Je bent integer, objectief en deskundig;
  • Je bent maatschappelijk betrokken;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit.
AANBOD

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt RSM de nodige uitdagingen. Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional ben je bij ons op de juiste plaats. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Spreekt deze functie je aan? Mail je CV èn motivatiebrief naar Jasper Rutgers (HR): jrutgers@rsmnl.nl.

Meer informatie? Bel Jasper op 023-5300400.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.