Assistent Accountant

WIE BEN JIJ?

Je volgt een opleiding HBO Accountancy of Bedrijfseconomie (duaal of voltijds) of je hebt recent je HBO opleiding Accountancy of BE met goede resultaten afgerond. Je beschikt over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden en je bent nauwkeurig en kwaliteits- en resultaatgericht. Je durft initiatief te nemen en kan goed samenwerken. Daarnaast ben je beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

HOE ZIET JE WERK ERUIT?

Voor onze samenstelpraktijk in Amersfoort ga je als beginnend assistent-accountant aan de slag. In teamverband ga je eenvoudige jaarrekeningen samenstellen en verricht je ondersteunende werkzaamheden. Je wordt persoonlijk begeleid door een ervaren assistent-accountant. Gedurende je studie zorgen wij ervoor dat je werkzaamheden steeds worden aangepast aan je studievorderingen.

WAT BIEDEN WIJ?

Een leerzame startersfunctie bij een modern kantoor waar je alle ruimte krijgt om te ontdekken waar jouw talenten liggen. Wij zorgen voor een goede begeleiding en kijken steeds samen met jou naar de mogelijkheden voor je ontwikkeling. Wij bieden je een passend salaris en kennen een goede studieregeling waarbij je zowel een vergoeding in geld als in tijd kan verwachten.

WIE ZIJN WIJ?

Auren is een internationale onderneming, die met 90 collega’s vanuit 3 vestigingen (Amersfoort, Amstelveen, Alkmaar) in Nederland actief is. Auren is gespecialiseerd in het aanbieden van dienstverlening zoals Audit & Assurance, Accountancy, Tax & Legal en Corporate Finance. Daarnaast is Auren internationaal actief met 47 vestigingen in 9 landen en 1.500 professionals. Auren is tevens aangesloten bij het internationale netwerk Antea, actief in 60 landen en 200 steden over de gehele wereld.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een korte brief met je cv naar: annetjongsma@auren.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annet Jongsma op telefoonnummer 033-4225888.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.