Associate Consultant

Associate Consultant

Maak jij graag complexe data-analyses en wil je strategische uitdagingen oplossen? Heb je de ambitie om door te groeien bij een jonge ambitieuze organisatie? Lijkt het jou leuk om ondernemingen ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen rondom de inzet van hun werknemers? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Associate Consultant bij Focus Orange ondersteun jij bij klantprojecten over de volle breedte van onze dienstverlening. Je werkt met name voor multinationals aan verschillende uitdagende projecten die kunnen variëren van ‘gender pay gap’ analyses tot het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bij fusies. In deze projecten is het jouw taak de data in te zetten om praktische en begrijpbare oplossingen en adviezen voor de klant te maken. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het maken van (kwantitatieve) analyses, het bouwen van (Excel-gebaseerde) tools en modellen en het maken van complexe (arbeidsvoorwaarden)berekeningen. Je werkt samen met onze consultants aan de voorbereiding van (deel)projecten en ondersteunt in projectmanagement.

Bij Focus Orange willen wij jou de kans geven om je breed te ontwikkelen en door te groeien tot consultant. Door direct betrokken te worden in projecten en snel veel verantwoordelijkheid te krijgen ontwikkel jij je analytische, technische en adviesvaardigheden. Daarnaast bouw je sterke inhoudelijke kennis op in verschillende domeinen: Total Rewards, Retirement, Executive Compensation en People Analytics. Naast je werkzaamheden op projecten kan je op tijdelijke basis binnen klantorganisaties in een specifieke HR-rol aan de slag gaan.

Wat bieden wij?

 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een marktconform salaris
 • Een open cultuur en ruimte voor initiatief
 • Doorgroeimogelijkheden naar consultant
 • Een team van leuke en slimme mensen
 • Borrels, team uitjes en spontane activiteiten

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een Master Econometrie, Economie of Business Analytics
 • Je bent excellent met Excel
 • Je hebt sterke sociale en analytische vaardigheden
 • Je bent ondernemend en teamgericht
 • Je hebt de ambitie om door te groeien

Interesse?

Ben je een bijna of pas afgestudeerd in de richting van (Bedrijfs)economie, Business Analytics of Econometrie? Beschik je over sterke sociale en analytische vaardigheden en zoek jij een plek waar je jezelf op hoog tempo kan ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kop koffie of brengen je direct in contact met een van onze Associate Consultants zodat je al je vragen kan stellen. Neem hiervoor contact op met Liza Dirks of stuur gelijk je C.V. en motivatiebrief: recruitment@focusorange.com.

Op vrijdag 21 juni organiseren wij een inhousemiddag voor starters die benieuwd zijn naar het consultancy vakgebied en naar onze organisatie. Vind je het leuk om ons team te ontmoeten en te ontdekken wat het werk precies inhoudt? Bekijk hier het programma.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.