Corporate Finance stage

Beschik jij naast een goed cijfermatig inzicht ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen? Werk je nauwkeurig en beschik je over een proactieve werkhouding? Voor Corporate Finance afdeling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e).

Vestiging: Amsterdam
Dienstverband: Fulltime

Jouw profiel

Baker Tilly Corporate Finance geeft jaarlijks aan maximaal drie ambitieuze studenten de mogelijkheid om een meewerkstage te lopen. Je draait als volwaardig teamlid mee op uitdagende corporate finance en strategie projecten. Dit betekent dat wij aan een stagiair corporate finance dezelfde eisen stellen als aan onze adviseurs:

  • IJzersterke analytische vaardigheden,
  • Een proactieve en ondernemende houding
  • Enthousiasme voor fusies en overnames en strategische vraagstukken op het gebied van markt-, klant- en concurrentiestrategie.
  • Om in aanmerking te komen voor een stage heb je zowel je VWO vooropleiding als je bachelor met bovengemiddelde resultaten afgerond en zit je momenteel in de afrondende fase van je master.

Ons aanbod

Wij bieden een professionele, inspirerende en informele werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt in een team bestaande uit ongeveer 18 professionals, die gedreven en enthousiast in het leven staan. Er wordt hard gewerkt maar uiteraard er is ook voldoende ruimte voor ontspanning. Wat bieden wij jou?

  • Marktconforme stage vergoeding
  • Stijle leercurve door on-the-job learning
  • Flexibele werktijden
  • Uitzicht op een baan na stage

Meer informatie en solliciteren?

Ben je binnen maximaal een jaar afgestudeerd en ben je enthousiast geworden over deze stage? Solliciteer dan direct via deze site. Aanvullend ontvangen wij ook graag je cijferlijst van zowel je middelbare school als bachelor en master. Deze kun je sturen naar werken@bakertilly.nl

Een (e)assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op via werken@bakertilly.nl.

Baker Tilly Corporate Finance

Baker Tilly Corporate Finance is een vooraanstaand adviesbureau op het gebied van fusies en overnames, bedrijfswaardering en strategie. Sinds de oprichting in 2005 behoort Baker Tilly Corporate Finance tot de belangrijkste advieskantoren in Nederland op het gebied van bedrijfswaardering. In de Benelux staat Baker Tilly op de zesde plaats als het gaat om small cap deals. We werken hoofdzakelijk voor het midden- en kleinbedrijf, maar in toenemende mate ook voor grotere ondernemingen. Onlangs heeft Baker Tilly Corporate Finance de dienstverlening uitgebreid met strategisch bedrijfsadvies.

Over Baker Tilly

Baker Tilly N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.