Business Analyst Business Model Transformation

Jouw functie

Ben jij net afgestudeerd en geïnteresseerd in het helpen van topbedrijven bij het vinden van nieuwe groeimogelijkheden, klantgerichter te werk gaan, het verlagen van kosten en het verbeteren van efficiëntie? Kom dan ons team ondersteunen!

Als Business Analyst maak je deel uit van het team van Business Model Transformation en vertaal je de strategieën van onze klanten naar de praktijk. Samen zorgen we voor de implementatie van de strategie; de visie omzetten in resultaten. Als de strategische keuzes onvoldoende duidelijk of expliciet zijn, werken we samen met onze collega’s van Monitor Deloitte om deze te verfijnen.

In deze rol analyseer en ontwerp je Business en Operating modellen, operationele kostenstructuren, inkoopmodellen en locatie strategieën. Je ondersteunt de klant tevens bij het optimaliseren en implementeren hiervan om de strategie van de klant realiteit te laten worden.

We verwachten dat jij hieraan bijdraagt met jouw sterke analytische vaardigheden, creativiteit en out-of-the-box denkwerk. Als Business Analyst zal je on the job leren hoe je de bewezen Deloitte methodieken toepast, terwijl je nauw samenwerkt met je project manager en andere teamleden in nationale en internationale projecten. Bij BMT werken wij met de klant en hierdoor zal jij het grootste deel van je tijd werken in een multidisciplinair Deloitte team op locatie bij de klant. Het hoofdkantoor, The Edge, bevindt zich in Amsterdam.

Jouw profiel

  • Afgeronde master in een relevante studierichting
  • Uitstekende cijfers, zowel academisch als VWO
  • Sterke analytische vaardigheden en een uitstekend probleemoplossend vermogen
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe manieren te vinden om complexe problemen op te lossen
  • Je daagt jezelf continu uit en streeft ernaar het maximale impact te maken in je studie, je werk en/of de samenleving
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te werken in multidisciplinaire teams
  • Je bent in staat om complexe ideeën en analyses effectief te communiceren
  • Je staat open voor projecten in het buitenland en hebt affiniteit voor culturele diversiteit in je werkomgeving
  • Je hebt je naast je studie bezig gehouden met extra curriculaire activiteiten zoals een actief lidmaatschap bij een studie-, sport- of studentenvereniging
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bekendheid met een derde taal is een pre

Deloitte Business Model Transformation team

De consultants van het Business Model Transformation team van Deloitte helpen klanten bij het vinden van nieuwe groei mogelijkheden, reduceren van kosten, verbeteren van efficiëntie en vooruit te lopen op voorkeuren van de gebruiker. Over een breed spectrum van specialisaties – Enterprise Model Design, Global Business Services, Outsourcing, Real Estate en Location Strategy – helpen wij klanten met het opzetten en uitvoeren van hun strategische visie en het drastisch verbeteren van hun business prestaties. Van strategie tot uitvoering, wij bieden op maat gemaakte diensten en uitgebreide kennis van de industrie om de meest complexe uitdagingen aan te gaan. We werken nauw samen met onze collega’s van Strategy & Operations en andere afdelingen binnen Deloitte.

Deloitte als werkgever

Deloitte biedt geïntegreerde diensten waaronder Consulting, Audit, Risk Advisory, Tax en Financial Advisory. Onze werkcultuur is gebaseerd op de samenwerking, flexibiliteit en innovatie die nodig zijn om het hoogste niveau te presteren en verwachtingen te overtreffen. Wij bieden een unieke Talent Experience die onze medewerkers de mogelijk geeft om veelbetekenend werk te doen en te groeien, te leren en te leiden in elke fase van hun carrière.

Wij zijn door Gartner, IDC, en Kennedy voor het vijfde jaar op rij gekozen als nummer 1 op de ranglijst als leading consulting firm, we zijn benoemd als leader in Business Transformation Consulting door Forrester en we werken voor 90% van alle Fortune 500 bedrijven.

Deloitte is het grootste bedrijf op gebied van consulting in Nederland. Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.500 medewerkers levert Deloitte buitengewone impact op de reputatie en het succes van onze klanten, zowel in Nederland als internationaal. Om dit na te streven dragen wij bij aan een duurzame en welvarende samenleving, en geloven wij vastberaden aan de positieve impact die bedrijven kunnen en zouden moeten hebben op de wereld waarin zij opereren.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Julia Plandsoen op telefoonnummer .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.