Business Process & IT

Jouw functie als Werkstudent Business Process & IT

Als Werkstudent binnen de SAP/Oracle Solutions service line zal je projecten gaan ondersteunen en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Voorbeelden van activiteiten zijn het ondersteunen van het project en programma management, het creëren/onderhouden van projectdocumentatie en het voorbereiden van workshops en trainingen. Ook kan je intern meewerken aan o.a. de verdieping in nieuwe technieken zoals S/4HANA en recruitment. Werkstudent zijn binnen Deloitte geeft je de kans om naast je studie relevante werkervaring op te doen in een uitdagende en internationale organisatie, waarbij je veel kunt leren over SAP/Oracle en Consulting in het algemeen.

Jouw profiel als Werkstudent Business Process & IT

Herken je jezelf in bovenstaande functieomschrijving dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je volgt een universitaire Bachelor of Master studie (zoals Bedrijfskunde, (Bedrijfs)economie, Business & ICT, Informatiekunde of bètastudie)
  • Je hebt een bijzondere passie voor het verbeteren van bedrijfsprocessen (ervaring is een pré) en dat is terug te zien in je studiekeuze, stage en eventuele werkervaring;
  • Sterke aantoonbare affiniteit met IT
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om in overleg met de klant tot goede oplossingen te komen
  • Je bent in staat snel te leren en je hebt sterke analytische vaardigheden
  • Je bent vakgedreven, ambitieus, laat de uitdaging niet los tot er een oplossing is, en toont betrokkenheid bij het tot stand komen van de oplossing in de praktijk;
  • Het is een pré als je naast je studie tijd hebt besteed aan nevenactiviteiten en je actief hebt deelgenomen aan een studentenvereniging, bestuur, commissie of sportvereniging;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Wil je meer te weten komen over werken binnen de SAP/Oracle Solutions serviceline?

Lees dan het verhaal van Helen over haar leven als Jr Business Process Consultant of lees het verhaal over internationaal werken van Mathilde.

Jouw werkveld als Werkstudent Business Process & IT

Bij SAP/Oracle Solutions worden projecten voor klanten uitgevoerd op het snijvlak van functionele processen en het systeem SAP/Oracle. Voorbeelden daarvan zijn het optimaliseren van modules en processen met SAP/Oracle of het adviseren van klanten in het gebruik van SAP/Oracle modules om hun processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze expertise binnen SAP/Oracle Solutions is primair gericht op operations, financiële en verkoopprocessen, en we verlenen onze diensten aan bedrijven in alle industrieën, van chemie tot financial services. Daarnaast zijn wij op de hoogte van diverse industry solutions van SAP/Oracle en werken wij samen met andere disciplines binnen Deloitte om tot een optimale oplossing voor onze klanten te komen. Goede voorbeelden hiervan zijn Tax Aligned Supply Chain, Master Data Management, Pricing & Margin Management en de hieraan gelieerde Value Propositions. Daarnaast zijn wij actief met de laatste ontwikkelingen binnen het SAP/Oracle domein zoals SAP HANA, S/$ HANA, Simple Finance, Simple Logistics en Integrated Business Planning. Onze consultants hebben als doel een zo efficiënt mogelijke omgeving voor de klant te creëren met behulp van SAP/Oracle. Inhoudelijk houden we ons voornamelijk bezig met het maken van procesontwerpen, het schrijven van blauwdrukken, het configureren van systemen, het uitvoeren van testen, en het trainen en ‘Go-Live’ begeleiden volgens onze beproefde Enterprise Value Delivery Methodiek.

Je carrierepad

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

Als werkstudent krijg je een uitstekend salaris, reisvergoeding en een laptop. Bij afloop van je contract krijg je een beoordeling en komt ter sprake of jij en Deloitte samen verder willen. Deloitte biedt dan arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop en een iPhone. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd opleidingsprogramma (zowel vakmatig als consulting-breed), een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Iris Swier op telefoonnummer + 31 (0) 88-288 11 51.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.