Capital advisors

Stage capital advisors
CAPITAL ADVISORS
AMSTERDAM

 

Ben jij die gedreven student die alle ins en outs wil leren over equity raising? Dan biedt ons Capital Advisors team je de perfecte leerschool.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) kom je te werken in een klein team dat gericht is op de corporate finance business binnen de vastgoedsector. Binnen dit team zet jij je in voor equity raising voor vastgoedfondsen, het verhandelen van vastgoedaandelen op de secundaire markt en het (her)structureren van vastgoedfondsen. CBRE Capital Advisors in Amsterdam is onderdeel van een wereldwijd team, waarmee je dagelijks samenwerkt.

Gedurende een periode van (ongeveer) zes maanden maak je actief deel uit van het team en voer je uiteenlopende werkzaamheden uit ter ondersteuning van de consultants. Je krijgt de kans kennis te maken met de indirecte financiële kant van het commercieel vastgoed. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht.

Tijdens een stage bij Capital Advisors bestaan je werkzaamheden onder andere uit het maken van:
– marketing documenten;
– financiële analyses;

– markt- en concurrentieanalyses;
– strategisch advies;
– pitch materialen.

Gedurende de stage word je intensief begeleid door specialisten met jarenlange ervaring in de corporate finance business binnen de vastgoedsector.

 

Wat heb je ons te bieden?

– Je bevindt je in de laatste fase van een universitaire opleiding in een financieel/economische richting,

– Je hebt affiniteit met investeringsvraagstukken;

– Je bent analytisch en cijfermatig sterk onderlegd;

– Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent een echte team player;

– Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing)  jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

 

Wie wordt je team?

Capital Advisors maakt deel uit van de afdeling Capital Markets. Capital Advisors is een gespecialiseerde business unit binnen CBRE met een financiële focus op vastgoed. Het CBRE Capital Advisors team biedt een breed scala aan vastgoed gerelateerde financiële diensten aan diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Naast advisering ten aanzien van eigen vermogen financiering houdt het team zich bijvoorbeeld bezig met vreemd vermogen, investment advisory, M&A en secondary trading. Capital Advisors is een wereldwijd team van ongeveer 130 specialisten met lokale teams in bijvoorbeeld Londen, New York, Singapore, Tokyo, Sydney en Hong Kong.

We zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Er wordt hard gewerkt, maar de successen worden ook zeker gevierd.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

 

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.

Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Fleur.Jeukens@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.