Customer Success Manager

Het profiel

Ben jij die Customer Success Manager die onze klanten begeleidt bij het inrichten, ondersteunen en optimaliseren van onze diensten? Wil jij je ontwikkelen tot een toonaangevende specialist op onder andere het gebied van medewerkersparticipaties en ons handelsplatform? Dan ben jij het talent wat wij zoeken!

Wie is Captin?

Captin is een dynamische Fintech met een rijke historie! Na jaren gewerkt te hebben onder de paraplu van een groot bank zijn we nu ruim 3 jaar succesvol zelfstandig. We bezitten de vergunning van AFM en de DNB. Captin heeft het grootste gereguleerde handelsplatform van Nederland en we werken hard om deze positie verder te verstevigen.

Captin is dé financiële specialist op het gebied van medewerkersparticipaties. Daarnaast zijn we expert in het liquide maken van niet-liquide investeringen en als onafhankelijke partner brengen we vraag en aanbod van vermogen samen op ons innovatieve Captin Trading Platform.

Wij zijn een One-Stop-Shop. Van tekentafel tot orderexecutie. Met als resultaat; meer liquiditeit, meer betrokken medewerkers en actieve aandeelhouders voor onze cliënten.

Onze cultuur

Wij zijn een jong en dynamisch team. Sinds onze oprichting zijn we hard gegroeid en ons doel is om in de komende jaren te blijven groeien.  We zijn gehuisvest in het Olympisch Stadion te Amsterdam en dit geeft ook weer wie we zijn. We gaan voor goud máár we slaan persoonlijke aandacht voor onze relaties niet over. Elke dag zetten we het klantbelang centraal en we verliezen onze ambities niet uit het oog.

De functie

Je komt te werken in een team van 6 Customer Success Managers. Jij gaat onze klanten ondersteunen bij de uitvoering van hun participatieplannen en bewaakt de integriteit van het handelsplatform. Je draagt zorg voor benodigde informatievoorziening om onze diensten goed te laten verlopen. Denk daarbij aan het inrichten en optimaliseren van processen op het gebied van financiële reconciliatie, interne- en externe verslaggeving, regulatory reporting, rapportage, planning en forecasting.

Naast de proceskant, ga jij organisaties ondersteunen met end-to-end implementaties van onze diensten. Dat betekent dat wij onze cliënten niet alleen aan de tekentafel ondersteunen, maar ook de organisatorische en technische implementatie begeleiden. De Customer Success Managers opereren dagelijks op het snijvlak van Finance, Business en IT. Change management speelt een belangrijke rol. Je werkt samen in een multi-disciplinair team bestaande uit Service Desk Medewerkers, Relatiemanagers en Commerçanten.

Tijdens de eerste jaren van je carrière bij Captin maak je intensief kennis met de verschillende facetten van ons vak. Van plandocumentatie leren begrijpen tot de (technische) implementatie van onze oplossingen.

 • Je ondersteunt, samen met collega’s, onze klanten bij het afnemen van onze diensten.
 • Je vertaalt functionele eisen vanuit de klant naar concrete (technische) oplossingen.
 • Je coördineert en verzorgt cliëntrapportages, monitort (jaar)planningen, wikkelt effectentransacties af.
 • Je zorgt voor een foutloze (financiële) administratie van onze diensten.

Wie ben jij?

Een jonge Fintech-omgeving met ambitieuze doelen is waar jij je thuis voelt. Door jouw communicatieve vaardigheden en kritische analytische blik, werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken zowel op professioneel als sociaal vlak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken en je zet het klantbelang altijd centraal.

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO studie op een van de volgende gebieden, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management Economie Recht, Financial Services Management, Finance, ICT.
 • Je beschikt over analytische vaardigheden, werkt nauwkeurig en kan structuur aanbrengen.
 • Je bent representatief en kan je eigen weg vinden.
 • Je vindt het leuk om in een zeer afwisselende omgeving te werken.
 • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als de Engelse taal.

Ons aanbod

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop en IPhone van Captin.
 • Woon-werkverkeer vergoeding.
 • Moderne vakantiedagen-regeling.
 • Jonge bedrijfscultuur.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching.
 • Leuke borrels en evenementen.

Ben jij die gedreven, Customer Success Manager die mee helpt bouwen aan het fundament voor het toekomstige succes van Captin? Dan maken we graag kennis met je.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.