Consultant (Amsterdam HQ, Amsterdam Amstel, Amsterdam Zuidas, Haarlem)

Wat ga jij doen als consultant?

wp-content

Jij bent de financieel adviseur die onze hoogopgeleide klanten zoeken en helpt ze hun woondroom te kunnen realiseren rekening houdend met hun doelen en wensen op de lange termijn. Het is jouw doel om een financiële situatie te creëren zonder zorgen.

Kantoorlocatie: Amsterdam HQ, Amsterdam Amstel, Amsterdam Zuidas of Haarlem

Als consultant bij Viisi ben je de financieel adviseur die onze hoogopgeleide klanten zoeken. In een klantgerichte, enthousiaste en persoonlijke omgeving geef je jouw klanten een compleet financieel advies over het thema wonen.

Jij zorgt ervoor dat jouw klanten hun woondroom kunnen realiseren, op een bestendige manier waarbij je ook rekening houdt met hun doelen en wensen op de lange termijn. Het is jouw doel om een financiële situatie te creëren zonder zorgen.

Je vindt het leuk om te sparren met je collega’s en oplossingen aan te dragen voor ingewikkelde zaken. Je werkt graag samen zodat je extra veel leert. Je kunt goed zelfstandig werken, maar resultaten vier je graag samen!

Wat ga je doen als consultant?

 • je start als (junior) consultant en gaat hoogopgeleide klanten adviseren met de focus op het thema wonen
 • je inventariseert de mogelijkheden voor de financiering van een woning, je signaleert valkuilen specifiek voor de situatie en je begeleidt bij het afsluiten van de hypotheek. Je zorgt er ook voor dat thema’s zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en pensioen goed beschouwd worden. Dit doe je in een informele setting waarbij je met je klanten communiceert via de telefoon, een video-chat, per e-mail of aan tafel
 • je werkt de eerste drie maanden op ons hoofdkantoor in Amsterdam en eventueel daarnaast op één van onze andere vestigingen in de Randstad
 • het is een fulltime functie. Af en toe ben je ook beschikbaar om ‘s avonds klanten te adviseren of om een seminar te geven
 • je volgt ons speciale ontwikkeltraject waardoor je binnen een half jaar zelfstandig klanten kunt adviseren. Je bouwt je eigen klantenbestand op en bent het directe aanspreekpunt voor je klanten
 • je wordt direct gecoacht door één van onze ervaren collega’s
 • naast je opleiding on­-the-­job tot adviseur, behaal je de benodigde vakdiploma’s (Wft, SEH, FFP etc.). Bovendien hebben wij ons eigen opleidingsinstituut, de Viisi Academy. Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en ontwikkel jij die analytische en communicatieve vaardigheden, die je nodig hebt om te behoren tot de beste financieel consultants

Het Viisi-DNA

Bij ons werken nu zo’n 30 Viisionairs. En omdat we snel groeien, is er plek voor meer gepassioneerde professionals. Belangrijke vraag in die zoektocht: of jij in onze organisatie past.

 • Je wilt óók op je werk volledig jezelf kunnen zijn (dit vinden we zonder overdrijven heel belangrijk)
 • Uitstekende service willen leveren zit in je genen verpakt
 • Door je nauwkeurigheid en zorgvuldigheid is die service ook nog eens van de beste kwaliteit
 • Je bent niet bang om zelf het initiatief te pakken. Sterker nog, hier haal je de motivatie uit om te blijven groeien
 • Je voelt je betrokken bij het bedrijf. Maar nog belangrijker is je betrokkenheid bij mede-Viisionairs, zodat we gezamenlijk de beste resultaten bereiken.

Jouw rol bij Viisi

Grote kans dat je nu denkt: maar wat wordt mijn rol nou eigenlijk? Kijk dan eerst maar eens naar onze organisatiestructuur. Zoals je kunt zien werken we in cirkels (soort teams) met daarin specifieke rollen. En binnen de verschillende rollen die je vervult, ben je volledig autonoom. Met andere woorden: jij bent de baas en jij bepaalt zelf hoe we binnen jouw rol van A naar B komen. Bij ons geen managers die ’s morgens vertellen wat je vandaag moet gaat doen.

De belangrijkste rollen die jij gaat vervullen zitten in de Realising dreams cirkel. Nu kan het zijn dat een Viisionair al wat langer bij ons actief is graag buiten z’n comfortzone wil stappen of voor de variatie eens wat anders wil doen. Geen probleem, juichen we zelfs toe. Dankzij onze flexibele organisatiestructuur regelen ze dat gewoon zelf.

Je salarisstrook

Ook over ons beloningssysteem doen we niet geheimzinnig. Zo informeren we je niet alleen over het startsalaris en de salarisontwikkeling op korte termijn, maar hoor je van ons ook wat je op lange termijn gaat verdienen. Hierbij hebben we een aantal uitgangspunten:

 • Onze basissalarissen behoren tot het topkwartiel in het relevante vakgebied
 • Een 13e maand als teambonus (die door Viisionairs zelf opgesteld is)

Wat we verder nog bieden

Wat bijvoorbeeld te denken van een sabbatical? Iedere Viisionair krijgt eens in de 5 jaar de mogelijkheid om op onbetaald sabbatical te gaan voor een periode van maximaal 3 maanden. Ook op het gebied van betaald ouderschapsverlof doen we graag een stapje extra. Voor vrouwen is het betaald ouderschapsverlof in de wet al goed geregeld, wij geven ook onze mannelijke Viisionairs de tijd om van het nieuwe leventje te genieten, met 15 dagen betaald verlof die je over een periode van 3 maanden na de geboorte van je kind mag opnemen.

Fijne werkomgeving

Je thuis voelen, dat vinden we echt belangrijk. Je ziet je collega’s soms vaker dan je eigen familie of vrienden. Naast hard werken maken we dan ook echt een ding van plezier maken. Sowieso is er iedere laatste vrijdag een borrel (thema’s worden bedacht door alle Viisionairs, dus verwacht pubquizes, darttoernooien, spelletjes doen in een strandtent). Ieder kwartaal zitten we één etmaal op een externe locatie om te brainstormen over de toekomst en vinden we het enorm belangrijk dat successen met het hele team worden gevierd.

Elke dag staat er bij ons bovendien een uitgebreide gezonde lunch voor je klaar. Er is altijd voldoende koffie, thee, sapjes, pure chocolade en vers fruit in huis om je werkdag goed door te komen. Voor de nodige ontspanning hebben we een huismasseur en vanuit ons kantoor loop je zo het Vondelpark of Rembrandtpark in waar je even een frisse neus kunt halen. Want, als je fit bent en lekker in je vel zit, haal je meer plezier uit je werk. Niet voor niets staat Viisi in de top 10 van Great Place to Work van Nederland. Dat schreeuwen we niet van de daken, maar zijn we best een beetje trots op.

Herken je jezelf?

je hebt een afgeronde academische studie. We vinden het minder belangrijk wat je gestudeerd hebt. We vinden het vooral belangrijk dat je een goed academisch denkniveau hebt en dat je dit tijdens je studie bewezen hebt.

 • je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt maximaal 3 jaar werkervaring
 • je hebt cijfermatig inzicht
 • je hebt affiniteit met de financiële sector
 • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • je bent aantoonbaar ambitieus en dat heb je of binnen of buiten je studie reeds laten zien
 • werken bij een jong, snel groeiend bedrijf past bij jou: je toont van nature veel initiatief, je bent flexibel, je houdt van een uitdaging en je kunt goed zelfstandig werken
 • je werkt secuur en gestructureerd
 • je bent een teamplayer. Je vindt het vanzelfsprekend om ergens bij te springen wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld in ons support team
 • je bent leergierig
 • je bent integer en loyaal
 • je bent bereid je verder te ontwikkelen

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer direct via http://werkenbij.viisi.nl. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Esmee via 020 811 88 03 of de chatbox op de website.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.