Consultant Customer, Commerciële Sector

Als Consultant binnen onze Customer Practice werk je aan vraagstukken die de klantkant van organisaties raken.  Je adviseert bedrijven over hoe ze hun klantstrategie, marketing, sales of pricing aanpak kunnen verbeteren met nieuwe (digitale) technologieën en agile manieren van werken. Ook voer je opdrachten uit om nieuwe producten en businessmodellen te ontwikkelen en te bepalen hoe deze het beste naar de markt gebracht kunnen worden.

Voorbeelden van vraagstukken waarbij je de klanten van PwC ondersteunt zijn:

 • Hoe komen we tegemoet aan de vragen van de consument en hoe voeren we dit door in onze organisatie?
 • Wat is de impact van digitalisering op onze onderneming en onze klanten?
 • Hoe bepalen we de beste prijs voor onze diensten en producten en bouwen we een consistent product portfolio?
 • Hoe zorgen we ervoor dat we agile en klantgericht opereren en onze bedrijfsprocessen aanpassen aan een toenemend digitale wereld?

Als Consultant binnen de Customer Practice werk je aan projecten bij onze klanten in de commerciële sector (CIPS). Je werkt regelmatig intensief samen met collega’s vanuit andere practices binnen PwC (denk aan Strategy&, Operations, Technology en Data Analytics). Je voert opdrachten uit binnen de gehele breedte van het consultancy vak: van strategie tot implementatie. Werken in de Customer Practice van PwC biedt je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe inzichten te verkrijgen en relaties op te bouwen waar je de rest van je carrière profijt van hebt. Wil je jouw ideeën en realisatiekracht inzetten voor vraagstukken als deze en wil je werken in een multidisciplinair team dat opereert in een internationale omgeving? Wij zijn op zoek naar ambitieuze en ondernemende Consultant voor onze Customer Practice.

Wie ben je?

Je bent een startend professional met analytisch en creatief talent. Je bent geïnteresseerd in een Consulting carrière met klanten binnen industrieën als Consumer Products, Retail, Technology, Industrial Products, Media en Telecom. Net als je collega’s binnen PwC ben je enthousiast, gedreven en combineer je een scherpe geest met communicatieve vaardigheden.

Je herkent jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een masteropleiding afgerond, bij voorkeur in een economische of (bedrijfs-)technische richting.
 • Je hebt uitstekende academische resultaten en extracurriculaire activiteiten op je CV;
 • Je vindt het uitdagend om op een praktische en creatieve manier steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen in omgevingen;
 • Je hebt de ambitie om sectoren van binnenuit te leren kennen en je hebt de passie om inhoudelijke onderwerpen te doorgronden;
 • Je hebt affiniteit met Digital, Customer Technology en Pricing;
 • Je bent bereid zowel projecten in binnen- als buitenland uit te voeren.

Wat bieden we je?

Jouw carrière is wat het is: van jou. j bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat ertoe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

Als je bij PwC gaat werken ben je verzekerd van uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven:

 • Je krijgt uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden incl. 10 dagen opleidingsbudget;
 • Daarnaast neemt je deel aan de PWC EMEA New Joiners week, om je internationale collega’s te leren kennen;
 • Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen, die jou begeleidt en jou de ruimte geeft om je doelen te verwezenlijken;
 • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een deels premievrij pensioen, leaseregeling en 32 vakantiedagen;
 • We hebben een programma dat de mogelijkheid geeft actief deel te nemen aan Corporate Responsibility projecten die een duidelijke maatschappelijke impact hebben.

Solliciteer nu!

Heb je interesse, herken je je in onze purpose en waarden en sluit je aan bij het profiel? Wij ontvangen graag de volgende documenten:

 • CV;
 • Motivatiebrief;
 • Cijferlijsten van je Bachelor en Master.

Binnen twee weken hoor je van ons we samen met jou doorgaan met de sollicitatieprocedure en zo ja hoe we dit gaan doen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Schakel dan met Gabriella Brusse, onze recruiter via gabriella.brusse@pwc.com; 088 792 23 55

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.