Consultant/Executive Transaction Services

De functie

Bekijk hier een video over werken bij de afdeling Transaction Services en bekijk hier een blog van een executive bij de afdeling. Daarnaast vind je hier meer informatie over werken (o.a. inzicht in een week van een collega) bij KPMG Transaction Services.

Fusies, overnames, participaties en beursgangen: als Consultant/Executive Transaction Services adviseer en begeleid je klanten dagelijks in alle onderdelen van het proces. Kan je niet wachten om in een internationaal team samen te werken aan spraakmakende deals die de volgende dag op de voorpagina van het Financiële Dagblad staan? Dan is dit de juiste functie voor jou.

Ben jij de consultant/executive die spraakmakende deals sluit?
Marktkansen bespeuren, risico’s in kaart brengen, financial due diligence, bedrijfsprocessen analyseren: KPMG Transaction Services is nummer 1 in het begeleiden van overnames en fusies. Als Consultant/Executive Transaction Services ben je dan ook betrokken bij alle onderdelen van het proces: van het sluiten van de deal tot het maken van een contract en de afhandeling. Daarom werk je veel samen met fiscalisten, accountants, juristen, finance- en milieuspecialisten.

Grote verantwoordelijkheid 
In deze functie heb je veel verantwoordelijkheid, want je zit bovenop belangrijke deals die dagelijks het financiële nieuws bepalen. Je werkt in deze functie veel samen met klanten, collega’s en stakeholders.
Bekijk meer informatie over onze afdeling Transaction Services.

Het profiel

Wie ben jij?
Je bent een creatieve denker met sterk ontwikkelde adviesvaardigheden en een kritische, professionele houding. Je hebt een analytische en houdt van cijfers. Kwaliteit leveren is voor jou dan ook vanzelfsprekend. Integriteit en persoonlijke geloofwaardigheid zijn daarnaast typische kenmerken die jou beschrijven.

En verder:

  • heb je een afgeronde academische opleiding (bedrijfs) economie, bedrijfskunde, finance of accountancy (met 0 tot 3 jaar werkervaring).
  • ben je bereid om in- en externe opleidingen te volgen en projecten in het buitenland uit te voeren.
  • spreek en schrijf je uitstekend Nederlands en Engels.

Ons aanbod

Optelsom van Talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s. Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

  • Laptop en smartphone van KPMG
  • Onkostenvergoeding en variabele beloning
  • Premievrij pensioen
  • Jonge bedrijfscultuur
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
  • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie en solliciteren
De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.