Consultant IT Sourcing

De functie

Cloud: hoe haal je er uit wat er in zit? Onze klanten zoeken naar de juiste digitale Cloud diensten en oplossingen. Ben jij de adviseur die van strategievorming tot implementatie onze klanten helpt met het realiseren van hun cloud/IT doelen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Help jij met het bepalen van de juiste digitale sourcing strategie? 

De functie
KPMG biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Digitale Sourcing advies. Binnen de unit Finance & Business Services is IT sourcing voor de Nederlandse praktijk momenteel op zoek naar een Consultant Cloud sourcing. In deze functie help je mee in de uitvoering van Cloud sourcing trajecten bij onze nationale en internationale klanten, het actief meewerken aan en het versterken van onze Cloud sourcing proposities en het ontwikkelen van het Cloud sourcing team.

Groeien naar een prachtpositie
Bij KPMG helpen we je waar we maar kunnen om jouw doelen te bereiken. Onder andere krijg je een development manager en een coach toegewezen. Die maken je wegwijs in de organisatie en ondersteunen je tijdens jouw loopbaan. Ook zijn er mogelijkheden om naar het buitenland te gaan. Allemaal om te zorgen dat je je snel ontwikkelt en kunt doorgroeien tot een topadviseur.

Het profiel

Wie ben jij? 
Wij zijn op zoek naar een consultant op het gebied van Cloud/IT  sourcing. Je hebt interesse in het selecteren en implementeren van de juiste Cloud/IT oplossingen, diensten en respectievelijke leveranciers voor onze klanten. Je wil uitdagende (internationale) IT/Cloud sourcing trajecten uitvoeren samen met een team van gedreven collega’s. Je hebt inhoudelijke kennis rondom Cloud, IT, Architectuur, Organisatiemodellen, etc..  Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Minder dan twee jaar werkervaring
 • Combinatie van IT en bedrijfs/bestuurskundige achtergrond;
 • Een ‘can do’ mentaliteit met een kritische en analytische blik;
 • Teamspeler;
 • Affiniteit met Digital, IT, Cloud, klant-leverancier relaties.
 • Gedreven om onze klanten en de mensen die daar werken beter te laten presteren;
 • Resultaatsgericht;
 • Zoekt afwisselend werk en een uitdagende werkomgeving;
 • Open voor een internationale werkomgevingen waar reizen soms een onderdeel van is;
 • Professioneel kritische houding met een focus op kwaliteit;

Interesse in de wereld om je heen en maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

Optelsom van Talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s. Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop en smartphone van KPMG
 • Onkostenvergoeding en variabele beloning
 • Premievrij pensioen
 • Jonge bedrijfscultuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
 • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf; KPMG.
Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.