Consultant Major Projects Advisory

De functie

Heb jij affiniteit met het onderzoeken en adviseren van organisaties in de verschillende segmenten van de bouw? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als consultant Major Projects Advisory maak je onderdeel uit van de afdeling Internal Audit, Risk & Compliance Services (IARCS). Waar jij je bezig houdt met adviesvraagstukken in de Nederlandse bouwsector.  Zo kan je een opdracht doen in de infra, utiliteitsbouw of wellicht bij een vastgoed investeerder. De werkzaamheden bestaan onder andere uit adviseren bij bouwprojecten, beoordelen van schadeafhandelingen en het controleren van leegstandbeheer.

Onze klanten zijn veelal de grotere (internationale) organisaties binnen uiteenlopende sectoren. Dit betekent dat wij zowel bij een retailer over de vloer komen als bij banken.
Naast het uitvoeren van opdrachten bij klanten, krijg je ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

KPMG Internal Audit, Risk & Compliance Services is een afdeling met ambitie.  Als consultant word je breed ingezet op onze Internal Audit & Risk Management opdrachten. Je werkt in multidisciplinaire teams die bestaan uit jonge en enthousiaste professionals. Dit betekent ook met regelmaat leuke activiteiten! Vind jij het leuk om organisaties te doorgronden en te adviseren? Dan maken we graag kennis met je!

Het profiel

– Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur richting (technische) bedrijfskunde, bouwkunde en/of (financiële/bedrijfs)economie.
– Je beschikt over nul tot drie jaar werkervaring.
– Je bent nieuwsgierig en doortastend.
– Je bent een enthousiaste teamplayer maar werkt ook uitstekend zelfstandig.
– Je beschikt over overtuigingskracht en goede sociale vaardigheden.
– Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheden.
– Je bent bereid om naast je werk je nog verder te ontwikkelen.
– Daarnaast hecht je veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en heb je een professioneel kritische houding.
– Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Optelsom van Talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s. Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

  • Laptop en smartphone van KPMG
  • Onkostenvergoeding en variabele beloning
  • Premievrij pensioen
  • Jonge bedrijfscultuur
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
  • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie en solliciteren
De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.