Consultant Strategy & Operations – Health

De functie

Het begeleiden en ondersteunen van (regionale) transformaties van het zorglandschap. Het ondersteunen van zorgaanbieders en financiers bij het verbeteren van hun portfolio, productie, kosten en kwaliteit. Het begeleiden van fusietrajecten in de zorg. Het ondersteunen van zorgorganisaties bij het ontwikkelen van innovatieve strategieën zoals Value Based Healthcare en Digital Health. Het evalueren van (landelijk)beleid. Het inzichtelijk maken en beheersen van financiële risico’s in de gezondheidszorg. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van uitdagende projecten waar je als Consultant Strategy & Operations – Health dagelijks mee te maken krijgt.

Vind jij dat de gezondheidszorg altijd beter kan? En ben je een energieke starter die zich helemaal thuis voelt in een bedrijfscultuur waar veel werk en veel vrijheid hand in hand gaan? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Maak jij de gezondheidszorg beter? 

Een betere gezondheidszorg, daarvoor maak jij je hard in deze adviesfunctie. De opdrachten op jouw bordje zijn uitdagend en divers. Tijdens je dagelijkse werk heb je te maken met allerlei partijen zoals zorgaanbieders, verzekeraars, overheden, farmaceutische bedrijven en patiënten. Je draagt veel eigen verantwoordelijkheid, maar werkt ook hecht samen met collega’s en experts.

Veel doen, snel groeien

S&O Healthcare is een ambitieus onderdeel binnen KPMG Advisory en valt binnen de ‘Strategy & Operations’ suite. Je begeleidt toonaangevende klanten bij transformaties, optimaliseert kwaliteit en kosten, ontwikkelt strategieën en evalueert (landelijk) beleid. Zo doe je razendsnel veel ervaring op. Juist bij tegengestelde belangen of andere problemen zet jij door!

Optelsom van talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Bekijk meer informatie over onze afdeling KPMG Health.

Het profiel

Wie ben jij?

Je weet wat je wilt en bereikt jouw doelen met een verrassende aanpak. Met jouw scherpzinnigheid maak je analyses en verrassende concepten die de zorgsector écht verder helpen. Je neemt graag eigen verantwoordelijkheid en deinst niet terug voor opdrachten met veel impact. Je hebt een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie. En met jouw teamspirit zit het wel goed: collega’s werken graag met je samen.

En verder:

  • Je hebt affiniteit met financiële, organisatorische en strategische problemen binnen de gezondheidszorg en hebt de intrinsieke ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van de zorg.
  • Je hebt net een academische opleiding afgerond, bij voorkeur in een technische, economische of medische richting (en 0 tot 3 jaar werkervaring). Denk aan bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg.

Deadline solliciteren: 24 april 2019
Startdatum: in overleg

Ons aanbod

People-driven progress

Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij.
Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.

Open, creatief en ondernemend

Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Hiernaast bieden we je:

  • een marktconform salaris
  • 30 vakantiedagen
  • keuzevrijheid in een deel van je arbeidsvoorwaarden
  • een laptop en iPhone die je ook privé kunt gebruiken
  • een premievrij pensioen
  • een leaseauto
  • korting op verzekeringen en fiscaal voordeel op een sportschoolabonnement
  • leuke, sociale activiteiten met andere KPMG’ers zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, een skivakantie, hockeytoernooi of vrijwilligerswerk

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten? Bel of mail Mark Polman (+31206567634 of Polman.Mark@kpmg.nl).

Wil je direct solliciteren? Upload dan nu jouw CV!
Je wordt dan uitgenodigd voor de KPMG Talent Pitch: een unieke online experience die bestaat uit testen en games en jou én ons een beeld geeft van de match tussen jou en KPMG.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.