Consultant Strategy & Operations – Health

De functie

Het begeleiden en ondersteunen van (regionale) transformaties van het zorglandschap. Het ondersteunen van zorgaanbieders en financiers bij het verbeteren van hun portfolio, productie, kosten en kwaliteit. Het begeleiden van fusietrajecten in de zorg. Het ondersteunen van zorgorganisaties bij het ontwikkelen van innovatieve strategieën zoals Value Based Healthcare en Digital Health. Het evalueren van (landelijk)beleid. Het inzichtelijk maken en beheersen van financiële risico’s in de gezondheidszorg. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van uitdagende projecten waar je als Consultant Strategy & Operations – Health dagelijks mee te maken krijgt.

Vind jij dat de gezondheidszorg altijd beter kan? En ben je een energieke starter die zich helemaal thuis voelt in een bedrijfscultuur waar veel werk en veel vrijheid hand in hand gaan? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Maak jij de gezondheidszorg beter? 
Een betere gezondheidszorg, daarvoor maak jij je hard in deze adviesfunctie. De opdrachten op jouw bordje zijn uitdagend en divers. Tijdens je dagelijkse werk heb je te maken met allerlei partijen zoals zorgaanbieders, verzekeraars, overheden, farmaceutische bedrijven en patiënten. Je draagt veel eigen verantwoordelijkheid, maar werkt ook hecht samen met collega’s en experts.

Veel doen, snel groeien
S&O Healthcare is een ambitieus onderdeel binnen KPMG Advisory en valt binnen de ‘Strategy & Operations’ suite. Je begeleidt toonaangevende klanten bij transformaties, optimaliseert kwaliteit en kosten, ontwikkelt strategieën en evalueert (landelijk) beleid. Zo doe je razendsnel veel ervaring op. Juist bij tegengestelde belangen of andere problemen zet jij door!

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Bekijk meer informatie over onze afdeling KPMG Health.

Het profiel

Wie ben jij?
Je weet wat je wilt en bereikt jouw doelen met een verrassende aanpak. Met jouw scherpzinnigheid maak je analyses en verrassende concepten die de zorgsector écht verder helpen. Je neemt graag eigen verantwoordelijkheid en deinst niet terug voor opdrachten met veel impact. Je hebt een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie. En met jouw teamspirit zit het wel goed: collega’s werken graag met je samen.

En verder:

  • Je hebt affiniteit met financiële, organisatorische en strategische problemen binnen de gezondheidszorg en hebt de intrinsieke ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van de zorg.
  • Je hebt net een academische opleiding afgerond, bij voorkeur in een technische, economische of medische richting. Denk aan bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg.
  • In deze vacature hebben we specifieke aandacht voor studenten met een achtergrond in life sciences en/of farmacie. Ervaring bij een bedrijf in Life Sciences of farmaciebeleid gerelateerde ervaring is een pré. Je Engels is vloeiend en je bent bereid internationaal te werken.

Deadline solliciteren: 24 juni 2018
Startdatum: flexibel

Ons aanbod

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voor gegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Je kunt onder andere rekenen op:

  • Laptop en smartphone van KPMG
  • Onkostenvergoeding
  • Premievrij pensioen
  • Jonge bedrijfscultuur
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
  • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Wil jij jezelf snel ontwikkelen tot een consultant die de zorgsector naar een hoger niveau tilt? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde organisaties in de zorg?? Dan maken we graag kennis met je.

Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.