Exchange Traded Solutions Team (TURBO Team)

BNP Paribas is één van de grootste en meest solide financiële instellingen in Europa en een toonaangevende buitenlandse bank in Nederland met een wereldwijde aanwezigheid in 80 landen met bijna 200.000 medewerkers, waarvan meer dan 150.000 in Europa. BNP Paribas scoort hoog in haar drie belangrijkste activiteiten: Retail Banking, Investment Solutions en Corporate & Institutional Banking en is goed vertegenwoordigd in alle belangrijke financiele centra. Voor BNP Paribas Corporate & Institutional Banking Nederland in Amsterdam zoeken wij een:

Stagiair voor ons Exchange Traded Solutions Team (TURBO Team)

ETS Nederland biedt particuliere beleggers unieke gestructureerde producten aan die toegang verschaffen tot wereldwijde markten. Het ETS NL team is in Nederland marktleider in dit segment sinds de lancering van het meest bekende product, de Turbo, in 2004. De ETS (Exchange-Traded Solutions) business is een entiteit binnen Global Markets en verschaft diensten in verschillende landen waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Zwitserland, Spanje, Zweden, Finland, Hong Kong en Singapore. De business omvat het produceren en aanbieden van meer dan 200.000 gestandaardiseerde producten op de grootste financiële platformen. Als onderdeel van de Corporate & Institutional Banking division, staat BNP Paribas ETS bekend als het originele TURBO dealing team.

Wij bieden de juiste kandidaat de mogelijkheid om mee te werken in het Exchange Traded Solutions Team van een van de grootste banken wereldwijd. We zoeken gemotiveerde kandidaten voor een fulltime stageperiode van zes maanden.

Wat kun je verwachten?

Je bent na een inwerkperiode verantwoordelijk voor de uitgifte en beursnotering van nieuwe producten, je monitort transacties op de beurs en bereid periodieke rapportages voor over de Nederlandse markt voor gestructureerde producten. Ook ben je verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en content op onze website www.bnpparibasmarkets.nl. Je mag na interne training over de producten klanten te woord staan.

Je werkt in een zeer dynamische omgeving op de dealingroom van BNP Paribas in Amsterdam in een bestaand team van 4 collega’s.

We vragen:

  • Master student
  • Goede kennis van automatisering (Excel, Powerpoint, Word)
  • Vloeiend in het Nederlands en Engels, zowel in schrift als gesproken. Kennis van andere talen is een pre.
  • Intresse in de beurs en beleggen
  • Je bent klantgericht, hebt een goed ontwikkeld gevoel voor strategie, team spirit en het vermogen om    onder druk te werken zonder je gevoel voor humor te verliezen.

Vergoeding

BNP Paribas biedt een stagevergoeding.

Solliciteren?

Herken jij je zelf in deze omschrijving? Stuur dan je uitgebreide motivatie en cv in het ENGELS naar: asd_recruitment_hr@bnpparibas.com.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.