Facilitymanagement

Stagiaire Facilitymanagement

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor de afdeling Group Facilitymanagement in Amsterdam zijn wij op zoek naar een stagiaire facilitymanagement. Op de afdeling werken circa 10 medewerkers, bestaande uit de Facility desk en medewerkers facilities. Verder werken er ook nog circa 10 servicemanagers en klant en locatiemanagers op onze facilitaire afdeling in Denk Bosch. De afdeling is sterk in ontwikkeling en opbouw.

Wil jij meedenken en meewerken aan de nieuwe inrichting van een afdeling? Dan is dit jouw kans!

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Het opstellen van een producten en diensten catalogus
  • Het opstellen van verschillende locatie informatie catalogus
  • Het publiceren op intranet van deze communicatie op een pakkende en doeltreffende manier
  • Het opstellen van een kennisbank binnen ons FMIS systeem Facilitor voor een betere dienstverlening en informatieverstrekking van de Facility desk
  • Meedenken aan een plan om de zichtbaarheid van de Facility desk te verbeteren

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
  • Je denkt en werkt gestructureerd;
  • Je hebt kennis van facilitaire processen;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
  • Je toont interesse en bent klantgericht.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Talent Attraction & Development team via talent@vanlanschotkempen.com

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.