Fakton Capital

#Capital #thisiswhatwedo

 Ben jij…

Een gedreven teamplayer die energie krijgt van geslaagde vastgoedtransacties? Dan biedt Fakton Capital jou de perfecte plek om jezelf te ontwikkelen!

Fakton Capital…

Met Fakton Capital denken wij na over de gebouwde omgeving van morgen. Vanuit onze financiële achtergrond zien en creëren wij kansen in de vastgoedmarkt en zetten wij ons brede, internationale netwerk in om die kansen te grijpen. Samen met (internationale) beleggers, banken en ontwikkelaars werken wij aan transacties voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen . Daarbij fungeren wij als een spin in het web. Met een vindingrijk en klein team van gespecialiseerde financiële deal architecten nemen wij de regie in handen en koppelen wij de juiste partijen aan elkaar.

 Daarnaast adviseren wij bij vastgoed gerelateerde M&A vraagstukken en dragen wij maatwerkoplossingen aan voor het aantrekken en structureren van eigen en vreemd vermogen.

 Wij zoeken een trainee…

  • die een afgeronde WO opleiding heeft met uitmuntende studieresultaten (bij voorkeur Economie, Econometrie, Finance of Business Administration);
  • Niet meer dan één jaar werkervaring heeft en affiniteit heeft met vastgoed;
  • met uitstekende analytische vaardigheden;
  • met affiniteit voor zowel de juridische als commerciële aspecten van dealmaking;
  • met een ambitieuze instelling die voor zichzelf uitdagende doelstellingen formuleert en voortdurend wil excelleren;
  • die graag in een hecht team samenwerkt;
  • die communicatief sterk is in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • die tijdens de studie diverse nevenactiviteiten heeft verricht, zoals extra stages in binnen- of buitenland, op hoog niveau een sport heeft beoefend, lid was van een commissie van een studie- of studentenvereniging of tijdens studie een eigen bedrijf heeft opgericht.

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken wij graag kennis met jou!

 Onze aanpak…

Voor Fakton Capital geldt: als wij geloven in de mogelijkheden van een object of gebied, gaan wij ervoor. Door het grote geheel te overzien en scherp te zijn op de details, maken wij kansen en risico’s inzichtelijk. Zo creëren we rust en vertrouwen op basis van ons netwerk, deal creativiteit en de financiële businesscase maken wij vervolgens een haalbaar, gefundeerd en eerlijk plan waar iedereen beter van wordt: beleggers, projectontwikkelaars en uiteindelijk de gehele maatschappij.

Zodra de plannen zich ontvouwen en de handtekeningen zijn gezet, blijven wij betrokken en houden wij vinger aan de pols. Want waarde wordt pas gecreëerd, als plannen tot uitvoering worden gebracht. Op basis van onze ervaring weten wij welke stappen er moeten worden gezet om de eindstreep te halen. Zichtbaar resultaat, daar is het ons om te doen.

 Jouw carrièrepad #onsaanbod…

Jij werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s in multidisciplinaire teams. Ons kantoor is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Er is sprake van een open, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Naast het werken aan mooie opdrachten bieden wij jou interne en externe opleidingen via onze Fakton Business School. Behalve de evenwichtige ‘work-hard’-mentaliteit maken wij graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels en onze jaarlijkse studiereis. #faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor onze relaties, maar zeker ook voor onze mensen. Toptalent kan bij ons snel doorgroeien. Bovendien bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een lease-auto en bonusregeling.

 Meer weten…

Spreekt deze vacature jou aan en voldoe je aan bovenstaande criteria, dan komen wij graag met jou in con­tact! Stuur jouw curriculum vitae en motivatie­brief naar m.dirven@fakton.com. Meer informatie over Fakton Capital vind je op onze website.

Heb jij nog vragen over deze vacature, neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 20 723 7900.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.