Finance

Werkstudent CFO Services Deloitte Consulting

Ben je in de eindfase van je studie en ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan? Dan is Deloitte Consulting, de grootste Consulting praktijk ter wereld, zeker wat voor jou!

Als werkstudent voor CFO services, een onderdeel binnen Deloitte Consulting, heb je zeer uiteenlopende werkzaamheden, voornamelijk gericht op interne opdrachten. Dit kunnen projecten zijn waar je analytisch of creatief naar moet kijken, zoals een sales pitch of een benchmark. Aan de andere kant doe je uitvoerend werk, wat betekent dat je ideeën of resultaten op een bepaalde manier moet verwerken in PowerPoint, Word of Excel. Deze opdrachten geven je een kijkje in alle aspecten van het werkgebied Consultancy en je oefent specifieke skills die noodzakelijk zijn voor elke consultant. Daarnaast word je als werkstudent overal bij betrokken, zo kun je bijvoorbeeld ook meewerken aan het organiseren van evenementen voor interne of externe klanten.

Je bent in staat om je snel dingen eigen te maken, te werken in teamverband, en helpt collega’s met het implementeren van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vind je het leuk je te verdiepen in ontwikkelingen in de markt en deze in teamverband te vertalen naar proposities. De perfecte bijbaan als basis voor een mooi toekomstig carrière pad!

Ben jij de werkstudent die we zoeken?

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functie omschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent in de laatste fase van een bedrijfseconomische of bedrijfskundige opleiding op academisch niveau;
  • Je bent ambitieus, leergierig en ondernemend;
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent pragmatisch en resultaatgericht;
  • Je hebt een bijzondere interesse in financiële vraagstukken en dat is terug te zien in je studiekeuze;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en in staat om in overleg met je interne klant en collega’s tot goede oplossingen te komen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je carrièrepad

Met kantoren in heel Nederland en 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax, Financial Advisory en Risk Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.  Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Julia Plandsoen op telefoonnummer .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.