Finance Talent Programme

Kickstart jouw finance carrière

In no time veel ervaring opdoen als finance professional en impact maken in een omgeving die constant te maken heeft met innovatie en verandering: dat zijn de ingrediënten van ons Finance Talent Programme. Bankieren gaat al lang niet meer alleen over het opslaan en verwerken van geld en transacties, het gaat veel verder dan dat! Om invulling te geven aan het nieuwe bankieren hebben we jouw talenten nodig!

Snelle, actuele en overzichtelijke financiële stuurinformatie is van essentieel belang. Daarom is meer dan ooit financiële expertise nodig in alle denkbare processen, van de administratieve organisatie, pricing, forecasting, modellering, tot decision support, risk management en control. Kortom, over de volle breedte van ABN AMRO en op ieder niveau is de Finance functie van strategisch belang. Een superkans voor jou om je als finance professional meer en meer te profileren als Business Partner.

Ons Finance Talent Programme biedt jou de kans om in een zeer korte tijd opgeleid te worden tot een allround finance professional. Het unieke aan dit programme is dat je een bijdrage kan leveren aan het volledige nieuw state of the art finance en risk landschap en een actieve inbreng levert aan de duurzame transitie die we als bank doormaken.

Win-win

Voor ons Finance Talent Programme werken we samen met vier bureaus. Op deze manier creëren wij een win-win situatie. Voor jou als jong talent en voor onszelf. Jij volgt een jaar lang een talent programma vol met trainingen, opleidingen en coaching om daarna op contract bij ABN AMRO te starten en wij weten zeker dat we de goede en gemotiveerde talenten aan boord krijgen. Bovendien kan jij zelf kiezen welk bureau het beste bij je past en waar je je het meeste thuis voelt. Hieronder vind je meer informatie over de bureaus en kan je gelijk solliciteren!

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.