Financieel Beheer

ASSET SERVICES
AMSTERDAM

Ben jij opzoek naar een stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en tegelijkertijd alle ins en outs leert over commercieel vastgoed? Dan biedt ons Asset Services team je de perfecte leerschool.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) ga je aan de slag in het Finance team van Asset Services die de verschillende Accountteams ondersteund. Je krijgt de mogelijkheid om een (afstudeer)stage te lopen en gedurende de periode mee te lopen en kennis te maken met de diverse werkzaamheden op het gebied van commercieel vastgoedbeheer. Als stagiair(e) word je gekoppeld aan een Financial Manager die jou begeleid en er zo voor zorgt dat je relevante werkervaring op doet.

Je ondersteunt de Financial Manager bij verschillende werkzaamheden rondom het beheer van commercieel vastgoed. Het gaat om werkzaamheden zoals het opstellen en verwerken van huurovereenkomsten en allonges, daarnaast help je bij het planmatig en dagelijks onderzoek door; offertes aan te vragen, facturen te verwerken en de voortgang te monitoren (beoordelen, goedkeuring aan te vragen, opdrachten te geven). Andere werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Ondersteuning bieden bij huurderstevredenheidsonderzoeken;
  • Ondersteuning bieden bij de financiële afhandeling van commercieel vastgoed
  • Ondersteuning bieden bij duurzaamheidsvraagstukken en het verwerken van servicekosten;
  • Ondersteuning geven aan het administratieve proces door in het inboeken van opdrachten en facturen in samenwerking (overeenstemming) met Financial Manager en Account Team Assistant.

Je zal dus actief deel uit maken van het team!

Wat heb je ons te bieden?

– Je bent derde of vierdejaars student aan een opleiding op HBO of WO niveau;
– Je hebt interesse in de diverse aspecten van het beheer van commercieel vastgoed;
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt het prettig om in een team samen te werken;
– Je hebt een proactieve houding en bent leergierig ingesteld;
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?

Als stagiaire bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?

Asset Services is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit ca. 120 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra. Belangrijkste doel van Asset Services is de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers. De verantwoordelijkheid voor één of meerdere portefeuilles ligt bij een accountteam, bestaande uit commercieel, technisch en financieel georiënteerde medewerkers. De teams, behartigen de belangen van de opdrachtgevers en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.

Naast de dagelijkse werkzaamheden worden er binnen Asset services een hoop activiteiten georganiseerd. Verder zal je in een groep van stagiaires terecht komen waardoor je snel je draai zal vinden.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.

Nog vragen? Ik beantwoordt ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of bel mij op (020) 626 26 91 en vraag naar Elise van der Kallen.

Do not wait any longer and apply now for the vacancy! See the button below and continue the application process.